Guide: 3 gode råd til at komme i form i 2021

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fik du også taget lidt ekstra corona-kilo på i 2020, eller leder du blot efter en måde, du endelig kan komme i form på? Så er du havnet på den helt rette artikel. Her kommer der nemlig 3 råd til, hvordan du kan komme i form i 2021. Der kan nemlig være flere ting, som man måske skal gøre anderledes for at få det bedste resultat.

Gåture

Hvis du ikke er så meget til motion, men gerne vil tabe dig, så kan det faktisk være enormt effektivt bare at gå ture. Du skal naturligvis gå nogle kilometer, før det giver pote, men kan du det, så vil du snart opdage, at tallet på vægten falder (medmindre du begynder at spise meget mere – naturligvis!). Hvis du er i tvivl om, hvor meget du skal gå, før det begynder at hjælpe, så kan du altid gå efter at gå 10.000 skridt hver dag. De fleste har en skridttæller på deres telefon, og ellers kan du hente en app til det. Hvis du ikke har en smartphone, kan det naturligvis være nødvendigt at købe en skridttæller eller et smart-ur. Men der er i hvert fald muligheder!

Hav et træningsprogram

Der er mange, der har svært ved at komme i form, fordi de ikke lige ved, hvad de skal gøre. Her kan det hjælpe at have et bestemt program, du følger. Hvis du slet ikke kan overskue, hvordan du selv skal lave et træningsprogram, så kan du altid bruge YouTube-videoer som inspiration. Herinde kan du finde et hav af træningsprogrammer, og så har du også nogle til at heppe på dig, mens du træner. Der er også mange forskellige apps, man kan hente, som har træningsprogrammer. Du kan også finde inspiration på Fitmagasinet.dk.

Træn med en ven

Hvis du har svært ved at hive dig selv hen i motionscenteret eller ud i skoven på en løbetur, så kan det være en god idé at have træningsaftaler sammen med en veninde eller ven. Når I er to, så er det bare ikke lige så slemt. Det er god motivation at have en af træne sammen med, og så kan det også blive meget sjovere. I kan f.eks. gå en lang tur sammen, hvor I tager en god snak. Eller I kan finde på sjove måder at træne på, som næsten ikke virker som motion. Det vigtigste er, at man får bevæget sig – og det kan man gøre på mange måder!

Del.

Skriv en kommentar