Græsstøvler – Støvler til udendørs fodbold

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Græsstøvler er selvsagt fodboldstøvler, der er udviklet til udendørs fodbold. Det vil være relevant for dig at købe et par græsstøvler, hvis du primært spiller fodbold på græs. Græsstøvler er den mest almindelige slags fodboldstøvler, så vil du kunne undvære dem?

Hvad betyder FG fodboldstøvler?

FG = Firm Ground

FG er forkortelsen for Firm Ground, som er en velkendt betegnelse, når man taler om fodboldstøvler. FG fodboldstøvler er fodboldstøvler, der er udviklet til brug på naturlige græsbaner. Det vil typisk være fodboldstøvler med plastikknopper under bunden.

Denne type bliver brugt af både amatører og professionelle.

Hvad betyder SG fodboldstøvler?

SG = Soft Ground

SG er forkortelsen for Soft Ground, som ligeledes er en betegnelse, som hyppigt bliver brugt. SG fodboldstøvler er fodboldstøvler, der er udviklet til brug på bløde underlag. Et blødt underlag vil normalt bestå af en blød og mudret bane. Det vil typisk være fodboldstøvler med metalknopper under bunden.

Denne type bliver hovedsageligt brugt af professionelle, men kan også bruges af amatører – dog ikke børn.

Hvilke græsstøvler skal jeg købe?

Det er nemmere sagt end gjort at finde de helt rigtige græsstøvler, når der er så mange valgmuligheder. Det er dog vigtigt, at du bruger tid på at gennemsøge markedet, så du ikke ender med at købe et par græsstøvler, der alligevel ikke opfylder dine krav.

Det er fint at få anbefalinger fra venner og holdspillere, men det er svært for udefrakommende at svare på, hvilke græsstøvler der passer bedst til dig og dine fødder. Du kan indlede jagten på de perfekte græsstøvler, hvis du vil være sikker på at kunne spille fodbold i de bedste fodboldstøvler.

Vi hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige fodboldstøvler, hvis du har svært ved at vælge. Vi har rådgivet mange danske fodboldspillere, så vi kan også rådgive dig, hvis du har brug for det.

Rengøring og vedligeholdelse af fodboldstøvler

Du kan ikke forvente, at dine fodboldstøvler vil holde sig pæne og rene til evig tid, så du skal naturligvis bruge lidt tid på rengøring og vedligeholdelse. Det er langt hen af vejen muligt at rengøre et par beskidte fodboldstøvler med en våd børste og en fugtig klud. Du skal efterfølgende lade dine fodboldstøvler tørre ved stuetemperatur.

Der findes forskellige plejeprodukter til fodboldstøvler, som du kan investere i, hvis du gerne vil forlænge deres levetid. Der findes f.eks. produkter til effektivt at fjerne dårlig lugt, hvis det er et problem, som du døjer med. Du skal i øvrigt altid huske at tage dine fodboldstøvler op af din sportstaske, så de kan tørre.

Online bestilling af græsstøvler

Du kan nemt og bekvemt bestille græsstøvler på nettet, hvor du er sikret de laveste priser og den højeste sikkerhed. Vi forhandler græsstøvler fra alle de kendte mærker, så du kan helt sikkert også finde dit foretrukne mærke.

Vi sælger udelukkende græsstøvler af høj kvalitet, så du vil næppe blive skuffet over kvaliteten, når du får leveret et par nye græsstøvler til din adresse. Skulle du sidde med ubesvarede spørgsmål, så kontakt os pr. telefon eller e-mail.

Del.

Skriv en kommentar