Gør motion til en naturlig del af hverdagen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mange af os lever en travl hverdag, hvor det kan være svært at finde tid til motion og træning. For at du ikke skal gå rundt med en konstant mavepine over ikke at få trænet, så kan det være en ide, at du lægger træningen ind som en naturlig del af hverdagen. Læs med her for inspiration til mere bevægelse i hverdagen.

Gode vaner er guld

For at leve et sundt liv fyldt med bevægelse og overskud, så kræver det disciplin og planlægning. Tiden er noget, vi selv prioriterer, og det er derfor fuldt muligt at få mere bevægelse ind i hverdagen, selv om man lever et travl liv proppet til randen af arbejde, børn og pligter. Først og fremmest skal man prioritere søvn. Søvn er nemlig kilden til et balanceret liv, og mange glemmer, hvor vigtigt det faktisk er, at krop og hjerne får den nødvendige hvile.

Det kan være en god ide at gå lidt tidligere i seng om aftenen og så kigge på mulighederne for at stå lidt tidligere op. Hvad med at stå 20 minutter tidligere op for at lave en kort morgentræning? Når du kommer ind i rutinen, så vil du hurtigt mærke, at dette er en måde at starte dagen på, som vil give mere overskud og ro helt fra morgenstunden.

Motion er bevægelse

Alle former for bevægelse er en form for motion. Hvis du har mulighed for det, så kan du prøve at lægge bevægelse ind, der hvor det er muligt også i løbet af arbejdsdagen. Brug gerne cyklen som transportmiddel, der hvor det giver mening. Sørg for altid at tage trappen i stedet for elevatoren. Hvis du har et møde, så spørg om det ikke kan være et walk and talk møde, hvor de store afgørelser bliver taget, mens man går.

Det kan også være at du skal droppe det passive medlemskabet i fitnesscenteret og hellere lave stuen om til motionsrum. I dag findes det rigtig mange gode online træningsvideoer, som du kan lave hjemme i din egen stue, præcis når det passer dig. Du skal selvfølgelig sørge for, at der er plads til træning. Hvis du, som så mange andre, har kabler og ledninger, der ligger og flyder i stuen, så invester i nogle kabelkanaler. Med ledningerne gemt væk i kabelkanaler slipper du for at hænge fast i en ledning midt i yogatræningen. Du finder et stort udvalg af kabelkanaler hos din lokale Harald Nyborg.

Udover at det bliver en sikrere måde at træne på, så vil hele stuen se bedre ud uden ledninger, som roder. Faktisk samler løse ledninger også støv, så måske sparer du faktisk også lidt tid, den næste gang du svinger støvsugeren!

Del.

Skriv en kommentar