Gode prioriteringer på fodboldrejsen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Skal du snart afsted på den helt store fodboldtur med vennerne, så er de gode råd ofte dyre, og man glemmer måske alle de gode tips, man selv er kommet frem til. Så er det godt, at dette blogindlæg giver dig nogle gode råd, så du kan blive helt klar til årets fedeste oplevelse.

For det er netop det, fodboldrejsen meget nemt kan blive. Det er en unik oplevelse, hvor man kommer ud og ser noget god bold af højeste kaliber. Fodbold kan gøres til et eventyr på niveau med de fedeste rejser, og der er faktisk relativt få begrænsninger, da det er nemt at planlægge.

Prøv Tyskland

Selvom du måske umiddelbart tænker på at tage til enten England eller Spanien, så er – hvis det skal være lidt ekstra frækt – Tyskland også en fremragende fodbolddestination, som mange faktisk nogle gange undervurderer. Man kan spørge sig selv hvorfor, for det er vores naboer mod syd, og der er derfor ikke uoverskueligt at køre ned for at besøge et af de mange stadions.

Det er dog ikke den eneste fordel, du kan få ved at tage til Tyskland. Billetpriserne er små, hvilket gør Tyskland-turen billigere, og er derfor passer den til et mindre budget. Desuden er stemningen høj, og flere af de tyske stadions er i hele verden kendt for at skabe en unik atmosfære, som vel nærmest kun i Europa kan overgås af de engelske stadions.

Premier League er toppen

Og når vi nu er ved England, er det svært at komme uden om Premier League, som ifølge mange er verdens stærkeste og mest interessante fodboldliga. Tempoet er højere, fansene synger fantastisk, og stort set alle har en eller anden holdning til ligaen og følger et bestemt hold. Det gælder ikke kun englændere, men faktisk stort set alle nationaliteter i verden, hvor man ser og bekymrer sig om fodbold.

LÆS OGSÅ: Træningstrøjer til fodbold – Bedste trøjer til træning

Det er dog også en dyrere fornøjelse end eksempelvis at tage til Tyskland. Billetterne til kampene er et en del dyrere end de tyske, og der er ligeledes nogle andre regler i forbindelse med at købe billetter til de neutrale sæder. Hvis man virkelig vil det, er det dog langt fra umuligt, og det er en oplevelse, de fleste fodboldfans gerne vil have på et tidspunkt i deres liv. Det er heller ikke sådan, at man om fem år fortryder, at man brugte nogle penge på en unik og uforglemmelig rejse.

Skulle du have interesse i at se Premier League, men er billetterne lidt for dyre, så kan du kigge nærmere på muligheden for at købe en fodboldrejse på afbetaling. På den måde skal du ikke have det fulde beløb op af lommen fra den ene dag til den anden. Du skal blot være yderst opmærksom på, at dine afdrag skal falde rettidigt.

Prioriter fodbold

Er budgettet ikke til, at man bare kan gøre, hvad man vil, så er det helt klart fodbold, man skal prioritere. Selvfølgelig er det også fedt at shoppe, når man er i London eller Barcelona, men det kan man altså altid gøre hjemme i København eller i en hvilket som helst anden større by.

Sørg i stedet for at prioritere at se noget bold. Derudover kan det være fedt at opleve de pubber eller barer, hvor de lokale fans tager hen før og efter kampene.

Del.

Skriv en kommentar