Fodboldstøvler – Godt udvalg i fodboldsko

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det er ikke anbefalelsesværdigt at spille fodbold i andet fodtøj end fodboldstøvler, da denne skotype er designet og udviklet til fodboldspillere. Hvad enten du er amatør eller professionel, så fortjener du at eje et par komfortable fodboldstøvler af høj kvalitet.

Hvad er fodboldstøvler lavet af?

Fodboldstøvler bliver lavet i mange forskellige materialer, så det er ikke muligt at pege på ét materiale, der bliver brugt til alle fodboldstøvler. Der vil typisk blive anvendt et eller flere af nedenstående materialer til et par fodboldstøvler:

  • Læder / skind
  • Kunstigt / syntetisk materiale (f.eks. microfiber)
  • Strik (vævet af syntetiske tråde)

Hvad enten du er til læder, syntetisk materiale eller strik, så kan du købe et par fodboldstøvler i dit foretrukne materiale. Det er langt hen af vejen en smagssag, om man er mest til det ene eller andet materiale. Materialet har bl.a. indflydelse på komfort, holdbarhed, finish og en række andre faktorer.

Hvad koster fodboldstøvler?

Det er svært at svare på, hvad fodboldstøvler koster, da prisen kan variere fra støvle til støvle. Danner du dig et overblik over udvalget af fodboldstøvler på nettet, så vil du erfare, at der er mange forskellige prisklasser repræsenteret.

Prisen på et par fodboldstøvler afhænger bl.a. af mærke, materiale og en håndfuld øvrige parametre. Der er rig mulighed for at finde et par gode fodboldstøvler i prisklassen 300-1000 kroner, så du er ikke nødsaget til at investere en større formue.

Din vigtigste opgave er blot at finde et par fodboldstøvler, der stemmer overens med dine krav og dit budget, så du kan gøre en god handel.

Hvor stramt skal fodboldstøvler sidde?

Det er en smagssag, hvor stramt man foretrækker, at fodboldstøvler skal sidde. Det er ikke desto mindre vigtigt, at de sidder tilstrækkeligt stramt, så de ikke lige umiddelbart kan glide af foden. Fodboldstøvler skal hellere sidde lidt for stramt end lidt for løst, men det gælder naturligvis om at finde en passende balance.

Du vil typisk selv kunne vurdere, hvor stramt dine fodboldstøvler skal sidde, før du kan præstere på højeste niveau.

Hvilke fodboldstøvler skal jeg vælge?

Du kan frit vælge mellem de mange flotte og praktiske fodboldstøvler i vores store udvalg. Hvilke fodboldstøvler du skal vælge afhænger af dine personlige præferencer, da der findes mange forskellige slags fodboldstøvler.

De mest almindelige slags fodboldstøvler består af nedenstående:

  • AG (Artificial Grass) – Udviklet til brug på kunstgræs
  • FG (Firm Ground) – Udviklet til brug på de fleste græsbaner
  • SG (Soft Ground) – Udviklet til brug på de fleste bløde og mudrede baner
  • IC (Indoor Courts) – Udviklet til brug på gulve indendørs
  • TF (Turf) – Udviklet til brug på de fleste grusbaner o.l.

Du skal vælge fodboldstøvler ud fra, hvilket underlag du normalt spiller fodbold på. Hvis du spiller fodbold på flere forskellige underlag, skal du købe forskellige slags fodboldstøvler.

Bestil dine ideelle fodboldstøvler på nettet

Sportsway.dk har et stort og attraktivt udvalg af fodboldstøvler, som vi vil anbefale dig at se nærmere på. Vi forhandler fodboldstøvler til både mænd og kvinder, så du kan selvfølgelig også finde et par fodboldstøvler, der passer til dig.

Vi leverer fodboldstøvler til hele landet, så hvad venter du på? Vi ser frem til at forkæle dig med et par nye fodboldstøvler fra Nike, Hummel, Adidas eller et helt fjerde mærke.

Del.

Skriv en kommentar