Fodbolde – SELECT, Nike og mange flere

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det er praktisk talt umuligt at spille fodbold uden en fodbold, så du skal have købt en god og slidstærk fodbold. Fodbolde findes i mange forskellige materialer og størrelser, så der findes helt sikkert også en fodbold til dig.

Hvad er fodbolden lavet af?

Fodbolde kan som tidligere nævnt være fremstillet af mange forskellige materialer, men der er selvfølgelig nogle materialer, der bliver hyppigere brugt end andre. Det er mest almindeligt, at en fodbold enten er fremstillet af læder eller et andet syntetisk materiale med oppustelig gummiblære indeni. Der findes sågar fodbolde, der er fremstillet af plastik.

I dag eksperimenterer man med forskellige materialer for at gøre fodbolden mere modstandsdygtig. Du kan læse mere om, hvilke materialer der bliver anvendt ved at klikke dig ind på de forskellige fodbolde.

Fodbolde til børn og voksne – Mange forskellige størrelser

Det er ingen hemmelighed, at fodbolde bliver udviklet og fremstillet i mange forskellige størrelser, så der er fodbolde til både børn og voksne. Du finder de mest almindelige størrelser nedenfor:

  • Fodbold str. 3 (bruges til U8)
  • Fodbold str. 4 (bruges fra U9 til U14)
  • Fodbold str. 5 (bruges fra U15 til senior)

Fodbolde i str. 3, 4 og 5 er uden tvivl de mest almindelige og mest populære størrelser på det internationale marked for sportsudstyr. Str. 3 og 4 er henvendt til større og mindre børn, mens str. 5 er henvendt til unge og voksne. Det er vigtigt at tage højde for netop størrelsen, når du skal finde din ideelle fodbold.

Fodbolde til enhver anledning

Der findes selvfølgelig fodbolde til enhver anledning, så du kan også finde den perfekte fodbold, uanset om du foretrækker at spille på græsbane, asfalt, sand eller noget helt fjerde.

Den erfarne fodboldspiller vil tydeligt kunne mærke, hvilke forskelle der er på fodbolde. Det er altså ikke helt underordnet, om du vælger den ene eller anden fodbold, da der kan være forskel på vægt, greb, materiale, opspring og meget mere.

De bedste fodbolde kan holde både størrelse og form efter brug, ligesom de ikke bliver for tunge i regnvejr. De mest anerkendte certificeringer fra FIFA består af disse to:

  • FIFA Approved
  • FIFA Inspected

Der er nogle fodbolde, der betragtes som kampbolde, mens andre betragtes som træningsbolde. Det er værd at tage hensyn til, da den rette fodbold til henholdsvis kamp og træning kan vise sig at spille en stor rolle.

Der kan tilmed være en række forskelle på de fodbolde, der bliver brugt henholdsvis indendørs og udendørs. Du kan passe godt på din fodbold ved at pleje den korrekt. Du skal undgå at sidde og stå på bolden, ligesom du skal undgå at sparke fodbolden op ad en væg.

Sportsway.dk – Stort udvalg af billige fodbolde

Sportsway.dk har et stort udvalg af billige fodbolde, hvor du kan gøre en favorabel handel på en fodbold af højeste kvalitet. Vi forhandler de bedste fodbolde fra SELECT, Puma og Nike, så du kan få glæde af de samme fodbolde, som de professionelle bruger.

Har du spørgsmål til nogle af vores fodbolde, så kan du skrive eller ringe til kundeservice inden for vores åbningstider.

Del.

Skriv en kommentar