Fodboldbukser – Træningsbukser til fodbold

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fodboldbukser er tilegnet dig, der spiller fodbold – professionelt såvel som amatør. Det danske klima tillader ikke, at man spiller fodbold i fodbold shorts hele året rundt, og det er derfor essentielt at eje et par bukser til fodbold – som i daglig tale også bliver omtalt træningsbukser.

Hvorfor skal jeg investere i fodboldbukser?

Spiller du fodbold i din fritid, bør du eje det helt rigtige fodbold tøj, sko og udstyr til formålet. Selvom man kan komme langt med et par fodboldshorts, et par fodboldsko og en fodboldtrøje, bør man også eje et eller flere par fodboldbukser, så man er dækket godt ind hele året rundt.

Der er flere gode grunde til, at du bør købe et par bukser til fodbold:

Til de kolde måneder: Viking eller ej, kan det blive en kold fornøjelse at spille fodbold i vintermånederne, hvis man kun ejer fodboldsshorts – selv med baselayer indenunder. Køber du et par fodboldbukser, kan du spille fodbold hele året rundt, og du minimerer din risiko for at blive kold og skadet.

➔ Praktiske til og fra træning: Du kan også bruge et par fodboldbukser / træningsbukser som overtræksbukser, når du skal til og fra træning og kamp.

➔ Praktiske på udskifterbænken: Sidder du på udskifterbænken, kan du iklæde dig et par fodboldbukser, så du kan holde varmen fra opvarmningen, og hurtigere blive kampklar på sidelinjen når du skal på banen.

➔ Perfekte til opvarmning: Opvarmning og fodbold bør gå hånd i hånd, hvis man gerne vil minimere sin skadesrisiko. Fodboldbukser skaber mere varme til musklerne end et par bare ben under opvarmningen. De store fodboldstjerner varmer op i fodboldbukser, så det kan du også overveje at gøre.

Det skal du vægte højt ved køb af fodboldbukser

Skal du købe de perfekte træningsbukser til fodbold, skal du ikke nødvendigvis vælge det første par, som du får øje på. Ligesom du har gjort dig overvejelser ved køb af fodboldtrøjer og fodboldstøvler, bør du gøre det samme, når du skal købe fodboldbukser.

  1. Fleksibilitet:Fleksibilitet og bevægelsesfrihed er to begreber, som har stor indflydelse på din præstationsevne, når du spiller fodbold.
  2. Åndbarhed:Fodbold er en sportsgren, der er forbundet med et højt aktivitetsniveau, og derfor er høj åndbarhed alfa omega for kroppen.
  3. Design:Selvom det ikke bør være din førsteprioritet, kan du med fordel vælge et par fodboldbukser / træningsbukser, der er flotte og moderne. Forskellige undersøgelser viser, at man opnår en lidt bedre præstation, hvis man træner i træningstøj, som man synes godt om, frem for beklædning man ikke syntes godt om.
  4. Komfort:Det skal være komfortabelt at spille fodbold i et par træningsbukser – de skal hverken være for lange, korte, stramme eller løse. Den korrekte størrelse vil have stor indflydelse på det samlede komfortniveau. Fodboldbukser skal dog, som hovedregel, sidde en smule stramt for ikke at skabe modstand.

Jeg søger et par træningsbukser – Hvilket mærke skal jeg vælge?

Det er ingen hemmelighed, at der ikke kun findes én producent, som har valgt at designe, udvikle og producere træningsbukser. Kigger du efter dine ideelle træningsbukser, skal du være forberedt på at støde på mange forskellige mærker. Der findes ikke ét mærke, som er bedre end de øvrige mærker. Der er dog stor efterspørgsel på fodboldbukser fra nedenstående mærker:

➔ Nike
➔ Adidas
➔ Hummel
➔ Puma

Der er tale om mærker, som er kendte for at fremstille træningsbukser i absolut højeste kvalitet. Det er producenter, som tager sit ansvar for såvel kvalitet som miljø alvorligt.

Del.

Skriv en kommentar