Foam Roller – Skumrulle til fitness

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En foam roller kan bruges til mange forskellige træningsaktiviteter, hvorfor den på mange måder kan gøre stor nytte i din aktive hverdag. Foam rollers bliver i vores moderne tid brugt af både amatører og professionelle – både herhjemme og i udlandet.

Det kræver ikke flere års erfaring inden for fitness at betjene en foam roller, da dette træningsredskab er meget simpelt. Der er dog nogle øvelser, som er sværere at udføre end andre, men det skal du ikke lade dig skræmme af.

Hvordan bruges en foam roller?

Den berømte foam roller kan som bekendt bruges til mange forskellige ting. Den er velgenet til både udstrækning, muskeltræning og afspænding, så der er altså tale om et yderst nyttigt træningsredskab.

Foam rolleren kommer dig til undsætning, når du har løbet en lang tur eller har afsluttet et ekstra hårdt træningspas. Du kan i den anledning bruge foam rolleren til at massere dine muskler og dermed reducere restitutionstiden. Før du tager din nyindkøbte foam roller i brug, bør du læse en udførlig træningsvejledning for at sikre dig, at du udfører øvelserne korrekt. Har du ikke helt styr på, hvordan du betjener en foam roller, risikerer du at blive skadet, og det er naturligvis ikke dit ønske.

De mest populære øvelser bliver omtalt på nettet, hvor du kan læse guides og se videoer, ligesom du kan få glæde af guidende illustrationer. Træner du både i fitnesscenter og derhjemme, kan du få en fagekspert til at guide dig.

Skal jeg vælge en blød eller hård foam roller?

Det er vigtigt at bemærke, at foam rollers findes i en lang række forskellige hårdheder, hvorfor det er relevant at spørge sig selv, om man vil købe en blød eller hård foam roller. En foam roller skal være hård, men den skal helst ikke være så hård, at den skader mere, end den gavner.

De allerhårdeste foam rollers er som udgangspunkt kun henvendt til de mest erfarne fitnessudøvere, som har fået kompetent vejledning. Er du nybegynder, bør du starte ud med en blød(ere) foam roller.

Tilbud på foam roller

Er du en vaskeægte tilbudsjæger, så skal du handle træningsudstyr på nettet, hvor du kan finde attraktive tilbud på foam rollers og andre populære træningsredskaber. De bedste tilbud er samlet på denne side, så du behøver ikke at lede videre.

Du bliver under de enkelte produkter præsenteret for to priser – en vejledende pris og en tilbudspris. Således kan du hurtigt finde du af, hvor mange penge du kan spare på den ønskede foam roller.

Køb foam roller på nettet

Hvorfor bruge tid på at besøge de lokale butikker, når det er både billigt og nemt at købe foam rollers på nettet? Sportsway.dk sørger for, at du altid kan gøre nogle fordelagtige handler på foam rollers fra de største mærker i fitnessbranchen.

Vil du gerne købe en foam roller, men ved du ikke, hvilken du skal vælge, så vejleder vi dig gerne. Har du allerede fundet din ideelle foam roller, kan du straks lægge den i indkøbskurven og afslutte din bestilling. Leveringstiden kan variere fra produkt til produkt.

Del.

Skriv en kommentar