Fjerbolde – Alt i bolde til badminton

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Der findes forskellige former for badmintonbolde, herunder de klassiske fjerbolde, som bliver brugt af badmintonspillere over hele verden. Der er et væld af fordele ved badmintonbolde af fjer, hvilket du højst sandsynligt allerede er bekendt med, hvis du har spillet badminton i mange år.

Fordele ved fjerbolde

I dag kan du vælge mellem to forskellige typer af badmintonbolde. Der findes nemlig både bolde af fjer og bolde af plastik. Boldene byder hver især på en række gunstige egenskaber og er tilegnet forskellige niveauer. De velkendte fjerbolde kan bruges af alle voksne, men er især henvendt til øvede og erfarne spillere. Badmintonbolde af plastik bliver hovedsageligt brugt af børn og unge samt nybegyndere.

Er du interesseret i at vide, hvilke fordele der er ved fjerbolde? Så læs med herunder.

Høj præcision

Fjerbolde har generelt et rigtig godt svæv, ligesom både retningsstabilitet og hastighed går op i en højere enhed. Graden af præcision afhænger af, hvilke fjer der er tale om. Mange passionerede badmintonspillere køber bolde af gåsefjer, men der findes også bolde af andre fjertyper.

Lang holdbarhed

De eftertragtede fjerbolde bliver ikke blot hyldet for førnævnte egenskaber, men også for deres lange holdbarhed. Det er umuligt at spå om, hvor lang tid en badmintonbold forbliver fin og anvendelig, men du kan som udgangspunkt forvente, at badmintonbolde af fjer holder længe. Forlæng boldenes levetid ved at opbevare og transportere dem forsvarligt, når du skal til og fra træning og i andre sammenhænge.

Fjerbolde er primært egnet til indendørs brug, da de ved udendørs brug kan tage skade af for høj varme og sol.

Hvilke fjerbolde skal jeg købe?

Det gælder om at tænke sig godt om, når man skal købe fjerbolde, da det kan være svært at udpege de bedste bolde. Du bør i købsfasen være påpasselig med at gå efter de billigste fjerbolde, da de billigste bolde kan vise sig at blive et dyrt bekendtskab. Billige bolde er nemlig typisk af svingende kvalitet og vil derfor hurtigere gå i stykker end kvalitetsbolde i den lidt højere prisklasse.

Er du overbevist om, at denne boldtype er den rette for dig, så bør du vurdere, hvilke egenskaber der er de vigtigste. Er det præcision, stabilitet, hastighed eller måske en kombination af disse?

Kvalitet koster, men du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt du har råd til at købe fjerbolde af høj kvalitet. De koster nemlig ikke alverden – i hvert fald ikke på nettet. Finder du dine foretrukne fjerbolde på nettet, så køb stort ind, så du ikke løber tør for anvendelige bolde lige foreløbigt. Det ville jo være en katastrofe.

Shop fjerbolde til lave netpriser

Vil du gerne frigøre mere tid til badmintontræning, så kan du gøre dig selv en tjeneste ved at handle fjerbolde og andet badmintonudstyr på nettet. Det tager sjældent mere end 5-10 minutter at foretage en bestilling, og du bestemmer selv, om du handler fra din smartphone, tablet eller computer.

Du ved, at du kan spare tid, men ved du også, at du kan spare penge online? Oplev det store udvalg af fjerbolde til lave netpriser, hvis du vil gøre en sublim handel.

Del.

Skriv en kommentar