Fitness Bold – Pilatesbold til fitnesstræning

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hvad er fitness uden en fitness bold?

En fitness bold går under mange forskellige navne. Det omfatter både gymball, terapibold, gymnastikbold og mange flere. Hvad enten du bruger den ene eller anden betegnelse, skal du vide, hvilke fordele der er ved at træne med en fitness bold.

Uanede muligheder med en fitness bold

Der findes nærmest ikke den øvelse, man ikke kan lave med en fitness bold. Der er altså rig mulighed for at træne hele kroppen, hvorfor du praktisk talt ikke behøver at eje andet træningsudstyr. Du skal købe en fitness bold, hvis du gerne vil opnå en mere gennemgående træning, som gavner hele din krop og ikke blot nogle få muskelgrupper.

Du kan inden for træningsbolde vælge mellem følgende boldtyper:

  • Pilates bold
  • Gymnastikbold
  • Yoga bold

Vælger du en alsidig fitness bold, kan du typisk bruge bolden til både pilates, gymnastik og yoga, så du er ikke direkte tvunget til at købe flere forskellige træningsbolde.

Du kan sågar bruge en fitness bold som stol, hvis du gerne vil gøre noget godt for din ryg og din kropsholdning. Hvis du har stillesiddende arbejde, vil det være fornuftigt af dig at skifte din kontorstol ud med en fitness bold.

Hvilken fitness bold skal jeg vælge?

Du behøver ikke at researche i flere timer for at finde ud af, at der findes mange forskellige former for fitness bolde. Hvad enten du betragter det store udvalg som noget positivt eller ej, skal du undersøge, hvilken fitness bold der er den perfekte for dig.

Hvilken størrelse du skal vælge afhænger af, hvor høj du er, da det netop er højden, som spiller den vigtigste rolle i denne henseende. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, så kan du benytte dig af vores forenklede størrelsesguide.

Fitness bold størrelse – Guide:

  • Fitness bold 55 cm. (tilegnet personer på 150-159 cm.)
  • Fitness bold 65 cm. (tilegnet personer på 160-179 cm.)
  • Fitness bold 75 cm. (tilegnet personer på 180+ cm.)

Vi gør opmærksom på, at ovenstående kun er vejledende. Du kan rådføre dig med vores hjælpsomme kundeservice, hvis du har brug for hjælp.

Træning med fitness bolde hitter blandt både børn og voksne, men de traditionelle fitness bolde er som udgangspunkt kun henvendt til unge og voksne mennesker med en højde på 150 cm. eller derover.

Køb en fitness bold til dit hjemmefitness

Sportsway.dk præsenterer dig for et stort udvalg af fitness bolde til dit hjemmefitness. Boldene fra Endurance og Carite er fremstillet af slidstærke materialer, hvilket sikrer dig en langtidsholdbar fitness bold, som kan bruges til mange forskellige formål.

Det er ikke afgørende, om du er mest til gymnastik, yoga, pilates eller noget helt fjerde, da de repræsenterede fitness bolde kan bruges til det meste. Du kan under de enkelte produkter læse, om der medfølger pumper og inspirationshæfter. Det kan nemlig variere fra bold til bold.

Bestil i dag og få leveret den ønskede fitness bold inden for få hverdage. Det er både nemt og bekvemt at handle online, men får du brug for hjælp, så må du hellere end gerne kontakte os.

Del.

Skriv en kommentar