Find kærligheden gennem sport

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det er ikke altid lige nemt at finde kærligheden, og den uønskede coronasmitte har ikke gjort tingene lettere.

Dog ser der snart ud til at være lys for enden af coronatunnelen, så man på ny kan begynde at være sammen med hinanden uden forbehold.

Det vil også komme til at betyde, at man kan genoptage sin sport eller begynde på en helt ny sportsgren, hvis man har lyst til det.

Og faktisk er netop sport en supergod genvej til at finde kærligheden, så hvis man ikke allerede har prøvet det, bør man helt klart give det et skud – og det er der flere grunde til.

Mød nogle mennesker

Først og fremmest er fordelen ved sport, at man møder en masse forskellige mennesker, og det er ofte hele udgangspunktet for at finde kærligheden.

Sidder man derhjemme dagen lang, kommer man helt sikkert ikke til at finde sin næste kæreste lige foreløbig, og det bør man gøre noget ved.

At dyrke sport er derfor en helt oplagt måde, hvorpå man kan stifte nye bekendtskaber, hvorigennem man kan finde kærligheden.

Samtidig er det både sjovt og sundt at dyrke sport, og lægger man det sociale element oveni, er der udelukkende plusser ved at dyrke sport.

Det er desuden værd at bemærke, at man ikke kun kommer til at møde lige præcis de få mennesker, man træner eller spiller på hold med – i de fleste foreninger er der også arrangementer, der lader medlemmerne mødes på kryds og tværs.

En fælles interesse

Når man forsøger at finde kærligheden, er det ikke utænkeligt, at man havner på en del dates med alle mulige forskellige mennesker, som man måske ikke har noget som helst til fælles med.

Det kan naturligvis også have sin charme, men hvis det ikke rigtig fungerer for én, er sport en behændig genvej til at finde en fælles interesse.

Møder man en person i sin sportsklub, som man begynder at snakke lidt med, vil man altid have et supergodt udgangspunkt for en flydende samtale: den sport, man begge to dyrker.

På den måde har man en perfekt, indbygget indgangsvinkel, hvis man møder én gennem sin sport, som man godt kunne tænke sig at lære bedre at kende.

Jagter man kærligheden, er en sportsforening derfor helt oplagt, da man er sikker på at møde en masse mennesker, som man ovenikøbet har en fælles interesse med.

Prøv det online

En ting, man bør prøve i forbindelse med sport og jagten på kærlighed, er at date eller chatte online.

Det kan være, at man har mødt én i sin sportsforening, som man begynder at skrive lidt med, men det kan også være, at man finder en person online, fordi man har den samme interesse.

Prøv en fræk chat online og find kærligheden den vej igennem, hvis der ikke helt er held i sprøjten i sportsforeningen.

Mange har fundet deres kærester eller ægtefæller online, og det hele starter med et simpelt klik.

Del.

Skriv en kommentar