Få ro i kroppen med sportsmassage

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sport er sundt og godt, og man kan næsten ikke dyrke for meget af det. For nogle er det en sur tjans, men for andre er det sjovt og udfordrende. Uanset hvem man er, kan man få skader ved uheld eller forkert håndtering af udstyr. Derfor er det vigtigt at sætte sig ind i at træne rigtigt, og få sig plejet når træningen er ovre. Og en af de lækreste måder at pleje sig selv på er at få massage, som tilmed kan være tilpasset sport og træning.

Træn rigtigt

Inden du hovedløst springer ind i det første og bedste træningscenter eller løber en lang tur, skal du overveje, hvordan du vil træne. Er det et par gange i ugen? Og hvilken type træning vil du lave?

Du kan fokusere på muskler eller kondition, men uanset interessen og lysten, er det en dårlig idé at fokusere på én muskelgruppe af gangen. Det kan være, du træner ben den ene gang og arme og overkrop den næste. Og hvis du fokuserer på kondition, kan det være løbetræning den ene dag og boksning den anden, så du ikke overbelaster benene alt for meget. Derudover er det vigtigt at varme kroppen op til de hårde løft og bevægelser, da man mindsker skader og ømhed med det.
Man kan tilmed vide hvor meget, man skal presse kroppen undervejs. Hvis man presser den for meget, kommer man sikkert til skade. Start derfor i det små og byg op undervejs. Også selvom du tænker, du godt kan løfte den tungere dumbbell.
Derudover skal du vide, hvordan du håndterer forskellige maskiner. Det nytter ikke noget at vælte eller at få en tung dumbbell ned over foden. Men selvom man kan tage alle foranstaltninger, kan der selvfølgelig stadig ske uheld. Og der kan man nyde godt af at blive behandlet af en massør.

Fordele ved sportsmassage

En af grundende til, at man får ondt efter sport, er, fordi man har affaldsstoffer, der sidder fast i musklerne. De forsvinder med blodets omløb, og det kan derfor tage et stykke tid om at forsvinde. Der kan massage gå ind og hjælpe, da det øger blodomløbet i det masserede område. En anden årsag til ømhed kan være muskler, der ikke kan slappe af eller er for stive. Massage kan gå ind og få musklerne til at slappe af, da de bliver varme og ”giver slip”.
Hovedårsagen til at få en massage er, at man hurtigere får toksiner ud af kroppen, så man kan blive klar igen til en ny omgang træning.
Find og bestil en lækker sportsmassage i København, så du hurtigt kan komme ned og træne igen. For det gælder nemlig om at holde sig i gang, da kroppen hurtig går i forfald. Det gælder derfor om at planlægge sin træning i forhold til det.
Uanset hvad er træning og sport for krop og sind. Og selvom det kan være hårdt og gøre ondt, kan det forlænge livet og gøre dig mere sund og rask.

Del.

Skriv en kommentar