Er du klar til årets største sportsbegivenhed?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sponsoreret

En ny udgave af VM i fodbold nærmer sig med hastige skridt. Den 22. udgave af verdensmesterskabet i fodbold går i gang d. 20. november, hvor den første kamp skal spilles. Om du normalt er fodboldinteresseret eller ej, så har du al mulig god grund til at glæde dig til, hvad de fleste vil betragte som, årets største sportsbegivenhed.

32 nationer skal i forbindelse med VM 2022 dyste om den eftertragtede pokal og titel. Kun én nation vil d. 18. december, hvor finalen spilles, kunne kalde sig for verdensmestre i fodbold. Om det bliver Danmark, Belgien, Spanien, Brasilien, England eller en helt sjette nation, kan kun fremtiden sige noget om. Vi klæder dig godt på til den kommende begivenhed i denne artikel.

Få skrevet de vigtigste kampe til VM 2022 ind i din kalender

Hvornår er der VM i fodbold? Det er der fra d. 20. november til d. 18. december. Der venter dig altså en lille måned med masser af god fodbold i fjernsynet.

De danske fodboldherrer har brug for massiv støtte, hvis de skal kunne gå hele vejen ved VM 2022, og selvom du ikke har planer om at rejse til Qatar, så kan du stadig godt støtte landsholdet. Det kan du gøre ved at se kampene og heppe med hjemmefra.

De første tre kampe for Danmark er allerede blevet planlagt. Det drejer sig om kampene mod Tunesien, Frankrig og Australien. Alt efter resultaterne vil det vise sig, om Danmark går videre og dermed skal spille flere kampe. Der er fortsat mange ubekendte faktorer, men du kan med fordel starte ud med at notere i din kalender, at Danmark skal spille henholdsvis d. 22. november kl. 14:00, 26. november kl. 17:00 og 30. november kl. 16:00.

Anskaf dig den nye landsholdstrøje

Skal du rent visuelt klæde dig godt på til den kommende sportsbegivenhed, i form af VM i fodbold, så bør du anskaffe dig den nye landsholdstrøje. Den er lavet i tre forskellige udgaver – i henholdsvis en rød, hvid og sort udgave.

Se højdepunkter fra de seneste verdensmesterskaber

Det er efterhånden mange år siden, at der sidst har været afholdt VM i fodbold. Ja, det er faktisk over fire år siden – i sommeren 2018. Hvis din hukommelse ikke går så langt tilbage, så vil du kunne se eller gense nogle af højdepunkterne fra den 21. udgave af VM i fodbold, der blev afholdt i Rusland i 2018.

Hold dig opdateret omkring lokale storskærmsarrangementer

Det kan være hyggeligt og afslappende at overvære en landskamp i fjernsynet derhjemme, men sætter du pris på at være omgivet af tusindvis af ligesindede fodboldfans, så skal du tage til et storskærmsarrangement. Der plejer at blive afholdt storskærmsarrangementer i forbindelse med store sportsbegivenheder, så mon ikke, at der også vil blive arrangeret noget i forbindelse med VM i fodbold, der afholdes i slutningen af 2022.

Del.

Skriv en kommentar