En forlystelsespark med mulighed for at få rørt sig

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Annonce

Det kan være en udfordring at finde tid til sjov og tid til at få rørt sig. For mange er hverdagen fyldt med skole eller arbejde. Weekenden kan gå med at bruge til med familie og venner. Tiden til at komme ud og røre sig kan derfor være begrænset. Måske har du tiden, men ikke lysten. Hos WOW PARK i Skjern og Billund har du mulighed for at røre dig, men have det sjovt på samme tid. Du kan endda bringe familie eller venner med dig. WOW PARK er en forlystelsespark med mange muligheder for at få rørt sig, og der er noget til alle. 

Brænd energien bland træernes top

Find en nye og unikke måder at brænde din energi på, kom op blandt træernes top. Tag familien eller vennerne med i forlystelsespark. Kravl op blandt træerne, udforsk skoven. En speciel og sjov måde at få gang i kroppen. Udfordre dig selv, afprøv nye grænser og vær aktiv sammen med dem du holder af, eller alene. WOW PARK ofre alt hvad du kunne drømme om når det gælder om at få rørt dig, og så sker det i træerne. Alle ved at tage i forlystelsespark er en sjov måde at bruge sin dag. Mange mindeværdige og sjove forlystelser. Mange kravlede i træerne som børn, udforskede deres fantasi. Der opstod mange historier om barndommens leg i træerne. Alt dette kan man kombinere i WOW PARK. Bring barndommens minder til live, oplev det sjove ved forlystelsesparker og brug kroppen på nye og anderledes måder. Lav nye sjove minder, samtidig med at du får rørt på dig, og afprøver nye grænser sammen med din familie eller dine venner.

Plads til at falde til ro

Har du haft godt gang i kroppen, været aktiv med andre, og har brug for en pause? Så er dette også muligt. WOW PARK ofre også steder hvor du kan sætte dig ned for tage en snack pause og drikke noget vand. Snak med dem du har med, eller mød nye mennesker. Snak om de unikke oplevelser og de nye minder bliver skabt. Alt hvad man bruger en lille pause på, er også muligt i denne forlystelsespark. Det gode ved et sted som dette er at, der altid er mulighed for at komme igen. Der er altid mere man kan lave, og det vil altid være sjovt, og man vil få rørt sig.

Del.

Skriv en kommentar