El løbehjul – Lær alt om elektriske løbehjul her!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Du er garanteret allerede bekendt med ideen om at sætte en elektrisk motor på eksempelvis en cykel eller et skateboard. El motoren har nu også fået en plads på det klassiske løbehjul, og har dermed gjort dette til det nyeste innovative transportmiddel på markedet. Produktet hedder et el løbehjul, og det har taget hele Danmark med storm.

elektrisk løbehjul udvalg

I løbet af de seneste år begyndte det klassiske løbehjul uden motor at blive et populært transportmiddel blandt voksne, men nu kan vi i Danmark endelig se frem til at køre på arbejde på et el drevet løbehjul. Vi har herunder gennemgået denne nye innovation. Vi har endvidere også beskrevet, hvordan den nuværende lovgivning ser ud indenfor området. Vi vil løbende forsøge at holde nedenstående artikel opdateret, så du altid kan vende tilbage hertil for de nyeste informationer.

Elektrisk løbehjul er kommet til Danmark

Ideen om et løbehjul med motor længe har eksisteret, og har haft stor succes i bl.a. USA, hvor disse innovative løbehjul er med til at sænke den overordnede CO2 udledning. De elektriske løbehjul er altså CO2 venlige, idet de er elektrisk drevne, men de hyldes samtidig for at være et transportmiddel, der bringer folk el løbehjulhurtigt og sikkert gennem trafikken. Med et elektrisk løbehjul bliver køen på vejene pludselig ikke noget problem længere, og skal du blot tilbagelægge en afstand, som er for kort til, at du vil hoppe på cyklen, men alligevel så lang, at du ikke orker at gå? Så har du her den helt perfekte løsning!

Nu er el løbehjul blevet lovlige

Det elektriske løbehjul bliver pr. 1 januar 2019 et lovligt transportmiddel på cykelstierne – til en start i Aarhus ifølge DR. Det har været til diskussion længe blandt folketingets medlemmer, om hvorvidt denne nye form for køretøj skulle lovliggøres i Danmark, idet den førhen er blevet betragtet som en knallert uden at være det. Disse diskussioner har nu fået sin ende, og i det nye spæde år kan vi se frem til, at de elektriske løbehjul vil komme til at præge trafikken.

Derudover vil der uden tvivl komme en del nye services i de større danske byer, hvor det er muligt at leje et el løbehjul, ligesom man i dag kan leje cykler ved hjælp af en app. Disse services har vundet stor popularitet i storbyer rundt omkring i verden, og det var derfor også på tide, at det kom til Danmark.

Et elektrisk løbehjul er dog ikke nødvendigvis specielt dyrt. Derfor kan du med fordel overveje, om ikke det er rart at eje sit ege.

Sådan finder du det rigtige elektriske løbehjul

Før du går ud og investerer i et løbehjul med motor, er der nogle ting, som du bør overveje, for at du kan få mest muligt ud af dit nye el løbehjul.

Som det første bør du overveje hvilke slags veje du vil køre på. Skal du fx bruge el løbehjulet på vej til arbejde, eller vil du bruge det som et transportmiddel ude i naturen? El løbehjulene, der er kommet på markedet de seneste år, sælges med forskellige dæktyper, som netop egner sig til forskellige vejgreb. Du kan sammenligne det med at købe en cykel, hvor du må afgøre, om du har brug for en bycykel eller en mountainbike. Det samme gælder for et elektrisk løbehjul – vælg en med dæk der passer til de typer af terræn, du vil køre på.

Dernæst er det vigtigt, at du tjekker for om dit nye elektriske løbehjul, kan indstilles i højden, så det passer perfekt til dig. Man anbefaler at styret skal sidde ud for hvor navlen sidder – så får du den bedst mulige styring.

Slutteligt bør det også tjekkes hvilken belastning, som løbehjulet kan holde til. Det vil altså sige, at før du erhverver dig dette nye transportmiddel, må du regne på hvor, meget vægt du har med dig, når du skal ud at køre. Overvej her om du skal have en tung arbejdstaske med over skulderen, eller om det bare skal være dit kamera, til når du skal ud i naturen og fotografere.

Dette skal du være opmærksom på med et løbehjul med motor

Når man køber et el drevent transportmiddel, som et elektrisk løbehjul, må man indstille sig på, at der er en mindre rækkevidde, end der er ved fx en knallert. Typisk rækker et fuld opladt batteri til mellem 10-35 km. Dette afhænger selvfølgelig af hvilken belastning løbehjulet udsættes for, og hvordan det omgivende terræn ser ud.

Derudover må man også huske på, at løbehjulets batterier skal oplades jævnligt. Opladetiden afhænger af hvilket el løbehjul du køber, men typisk kan det gøres via en almindelig stikkontakt i hjemmet. Det skal her understreges, at det er en enorm fordel, at man ofte kan pakke løbehjulene sammen, så de praktisk talt ikke fylder noget. På den måde kan du nemt og hurtigt tage det med dig overalt. Derudover slipper du for at skulle parkere det steder, hvor der er en risiko for, at det skulle blive stjålet. Hvad end du skal til time, på arbejde eller blot træne, så vil du have mulighed for at kunne tage dit nye løbehjul med motor med indenfor.

El løbehjul til voksne og til børn – dette er forskellen

At køre på løbehjul kan være en fryd for børn og et nemt transportmiddel for voksne. De nye el drevne løbehjul er altså for alle aldersgrupper, der ønsker at komme bekvemt og hurtigt gennem trafikken.

Den væsentligste forskel på el løbehjul til børn og voksne er størrelsen på denne, og hvor hurtigt den kan køre. Når man snakker om el løbehjul til børn, henvender man sig ofte til aldersgruppen mellem 12 og 16 år. Aldersgruppen er varierende, da der er stor forskel på, hvad topfarten for det enkelte løbehjul kan komme op på. Generelt er det vigtigt at barnet bliver sat grundigt ind i trafikkens regler, såvel som el løbehjulets egenskaber, inden det bliver brugt i hverdagen.

Når man snakker om elektrisk løbehjul til voksne, er det fordi man har medregnet faktorer som fx vægt, topfart og rækkevidde, der vil se anerledes ud, end de gør ved dem til børn. Løbehjul med motor beregnet til voksne vil typisk være mere kraftfulde, og have et højere watt antal på sig. Finder du derfor er løbehjul med 1000W, er dette altså kun beregnet til voksne, da det ellers er for kraftfuldt til børn. Som nævnt tidligere bør man som voksen kigge efter hvilke løbehjul, der passer til ens behov, afhængig af hvordan det skal bruges.

For både børn og voksne gælder det, at man kan finde el løbehjul med sæde på. Dette kan som regel blive på- og afmonteret, og har man længere vej til arbejdet eller skolen, kan det være en super god detalje at have på sit løbehjul. Dette vil vi herunder kigge nærmere på.

El løbehjul med sæde

Lige siden at el løbehjulet har vundet stor popularitet blandt forbrugerne, har der været stor efterspørgsel på monterbare sæder, således at turen frem og tilbage på arbejde, bliver mere bekvem. Dette har producenterne taget til sig, og der findes nu elektriske løbehjul med en masse forskellige designs og monterbare sæder. Som årene er gået har producenterne udviklet så mange forskellige elektriske løbehjul, at der med garanti vil være et for enhver smag og behov. Det er altså nu du skal slå til, og finde løbehjulet efter dine behov i det hidtil største udvalg vi har set!elektrisk scooter tilbud

Hvis du er på udkig efter et elektrisk løbehjul med sæde, så sørg for at dette kan justeres i højden, således at den passer præcis til dig. Dernæst bør du også oveveje, hvordan du skal bruge dit elektriske løbehjul med sæde. Skal det være et du kan have med i toget eller metroen på vej til arbejde, så bør du lede efter et, hvor sædet nemt kan monteres af og foldes sammen med resten af løbehjulet. Uanset hvad dine behov er, er vi sikre på at udvalget derude vil opfylde dine ønsker.

Regler for brugen af el løbehjul i Danmark

For at alle trafikanter kan færdes sikkert i trafikken, må der være nogle særlige regulationer ift. diverse transportmidlers maksimale fart på vejene. Her er de el drevne løbehjul ingen undtagelse; disse finder man i samme kategori som eldrevne skateboards samt segways, og her ligger topfarten på max 20 km/t. Derudover skal el løbehjul altid holde sig inde på cykelstierne så vidt det er muligt samt overholde alle regler, der gælder for disse cykelstier.

Sådan finder du de bedste el løbehjul tilbud

Når du skal ud og finde el løbehjulet der passer bedst til dine behov, så foreslår vi at du først tager et kig på internettet. Her er det muligt at foretage en søgning på hvilke elektriske løbehjul der forhandles billigst og hvor. Det tager ikke mange minutter at finde frem til det bedste el løbehjul tilbud, der passer ind i dit budget og til dine behov.

Ønsker du at se nogle el løbehjul i aktion, så kan vi anbefale at se nedenstående video.

Løbehjul med motor indtager storbyerne

Det er ikke længe siden, at man i København blev introduceret for de elektriske løbehjul. I dag er de over alt i det Københavnske, og det har medført store diskussioner om hvorvidt disse el løbehjul er lovlige eller ej i Danmarks hovedstad.

Der er store uenigheder omkring reglementerne, og på nuværende tidspunkt ligner det, at sleskaberne VOI, TIER og LIME afventer med at brede konceptet ud til Aarhus, Odense og Aalborg. Der er blandt andet skrevet artikler omkring det faktum, at man i København er vrede over de elektriske løbehjul.

Her på siden forholder vi os dog til den lovgivning, der er i forhold til at køre på et løbehjul med motor som privat. Det er nemlig muligt, så længe man overholder reglerne. Løbehjulet må eksempelvis maksimalt kunne køre 20 km/t.

Her finder du de bedste el løbehjul tilbud

Er du også faldet for det smarte transportmiddel, og ønsker du også at finde et el løbehjul tilbud, så kan du med fordel læse videre. Du har nemlig rig mulighed for at finde gode tilbud ved at følge linket herunder.

elektrisk løbehjul udvalg

Du skal naturligvis ikke betale overpris for dit løbehjul, og derfor kan vi med stolthed vise dig vej ind til en forhandler, der i høj grad har formået at sælge el løbehjul til yderst overkommelige priser, så du nemt og hurtigt kan komme frem og tilbage mellem de destinationer, du nu engang skal til.

Del.

Skriv en kommentar