Drikkedunke – Sørg for optimalt væskeindtag

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En drikkedunk er et hvermandseje, hvorfor du selvfølgelig også skal eje mindst en drikkedunk. Det er ingen hemmelighed, at det vil være en fordel at have flere drikkedunke, så man altid har en reserve, når de andre drikkedunke befinder sig i opvaskemaskinen.

Drikkedunk til sport – Nem og hurtig adgang til væske

En drikkedunk er uden sammenligning den nemmeste og hurtigste adgang til væske. Hvad enten du er amatør eller professionel, så bør du have en drikkedunk ved din side, når du dyrker sport og motion. Drikkedunke til sport bliver anvendt af alle – lige fra små børn til ældre mennesker. Du skal selvfølgelig eje din egen drikkedunk, da det af hygiejniske årsager ikke anbefales at dele drikkedunk med andre.

Skal du pakke din sportstaske, så skal du sørge for, at din drikkedunk også kommer med. Er du fysisk aktiv, så er det helt normalt, at du vil blive svedig og tørstig. Skal du komme tørsten til livs, så skal du have adgang til væske – i form af en drikkedunk. Du kan i princippet hælde alle former for væske i en drikkedunk. Det mest nærliggende vil være vand, men du kan også hælde saftevand, juice eller energidrik i din drikkedunk.

En god drikkedunk skal kunne holde til klima og vejr

Vi mener, at en god drikkedunk skal kunne holde til klima og vejr, så du kan få glæde af den året rundt. Det kan altid betale sig at investere i en kvalitetsdrikkedunk, fordi drikkedunke af høj kvalitet ganske enkelt har en længere levetid.

I vores sortiment finder du udelukkende drikkedunke til sport af højeste kvalitet. Det er vel at bemærke drikkedunke, som mange andre sportsfolk og motionister benytter sig af hver dag. Du skal kunne præstere uanset klima og vejr, og det samme skal din drikkedunk kunne.

Så meget væske har du brug for, når du er fysisk aktiv

Vi mennesker fungerer bedst, hvis vi bevarer en sund væskebalance. Hvor meget væske vi indtager har stor indflydelse på, hvordan vi har det både fysisk og psykisk. Det er alfa omega, at du finder en god væskebalance, da det hverken er sundt at indtage for meget eller for lidt væske.

Dit reelle væskebehov afhænger af din alder, vægt, fysiske form og aktivitetsniveau. Er du aktiv i din hverdag, så har du helt automatisk et højere væskebehov. En god tommelfingerregel går på, at man har brug for halvanden til to liter væske dagligt. Den fysiske aktive person har brug for to til tre liter væske dagligt.

Ovenstående er værd at huske på, da det måske kan motivere dig til at bruge din drikkedunk endnu mere. Det kan desuden være en god idé at vælge en større drikkedunk, så du ikke skal bruge unødig tid på at fylde din drikkedunk op.

Bestil den ønskede drikkedunk i dag

Har du fundet frem til den ønskede drikkedunk i vores sortiment, så kan du bestille den allerede i dag. Du kan også få professionel rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilken drikkedunk du skal bestille. Vores drikkedunke kan bruges af alle – uanset køn, alder og sportsgren.

Del.

Skriv en kommentar