Disse alternative sportsgrene kan du begynde at følge!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mangler du en ny sportsgren at gå op i? Måske er det sommerpause i fodboldsæsonen, eller måske savner du blot at have noget nyt, du kan få tiden til at gå med? Hvad end din motivation er for at finde en ny sportsgren, som du kan følge med i, så vil vi gerne være med til at kunne give dig inspiration. I det nedenstående giver vi dig nogle idéer til alternative sportsgrene, som du kan begynde at følge med i.

Fodbold, håndbold og basketball er ganske almene sportsgrene i Danmark. Det er imidlertid ikke disse gængse sportsgrene, som vi gennemgår i det nedenstående. Du bør derfor ikke blive overrasket, hvis vi nævner sportsgrene, som du aldrig har hørt om tidligere.

MMA – Moderne kampsport

”MMA” står for ”Mixed Martial Arts” og er en kampsport. Du har måske hørt om MMA tidligere i forbindelse med Connor McGregor, som i høj grad må siges at være frontfiguren for sportsgrenen.

Der er ofte enormt store præmiseummer på spil, og der er derfor en masse spænding forbundet med kampene. Man må dog ikke undervurdere det show, der er omkring de store kampe. Pressemøder kan være ganske underholdende at følge med i. Du kan dog godt forvente, at det som hovedregel koster penge at skulle se en kamp. Ofte er det VIASAT i Danmark, der køber rettighederne til kampene, hvorfor der her betales et givent beløb (de såkaldte ’pay-per-view’ kampe).

Find det næste MMA event ved at klikke på linket. Vi advarer dog om, at MMA ikke er for sarte sjæle.

Padel tennis stormer frem i Europa

Du kan næsten ikke undgå at have hørt omkring padel tennis. Denne sportsgren stormer lige nu frem i Europa. Selvom det længe har været en af de mest populære sportsgrene i Sydamerika, så er det først for nyligt, at padel tennis rigtigt er kommet til Danmark.

Der er begyndt at komme padel tennis baner rundt omkring i Danmark. Der er derfor rig mulighed for at prøve kræfter med denne sportsgren. Vi kan herfra berette om, at sportsgrenen er stærkt vanedannende – det er både sjovt og får din puls op!

Boksning er stadig en populær sport

Vi bliver i kampsportens tegn. Selvom der naturligvis er en del danskere, der følger med i boksning, så er det ikke videre populært blandt den brede befolkning. Boksning kan dog sagtens være en spændende sportsgren at følge med i. Mange af de samme aspekter, som vi nævnte under ”MMA”, gør sig gældende indenfor boksning.

Boksning kan være underholdende at følge med i, hvis man er til kampsport. Vi skal dog atter berette om, at boksning (og kampsport generelt) ikke er for sarte sjæle.

Del.

Skriv en kommentar