Det danske sportsbetting marked i 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at betting på sport er en af de absolut største discipliner, når det kommer til spil på nettet. Selvom der findes et hav af spil, hvor der sættes penge på højkant, så er det i Danmark primært sport, der bliver spillet på.

De fleste danskere har prøvet at placere et bet på eksempelvis fodbold. Det kan skabe endnu højere spænding omkring kampens udfald, og der kan endvidere være store summer at vinde, hvis hele ens kupon går hjem. I nedenstående skriv kigger vi nærmere på sportsbetting i Danmark. Ønsker du at lære mere omkring emnet, så læs mere her.

Risikofyldte spil skaber spænding

En af de primære grunde til, at betting på nettet er blevet så populært, som det nu engang er i Danmark, er naturligvis den spænding, som det skaber. Det giver kampen lidt mere kant, når der er noget på højkant, og når der er en stor gevinst i sigte.

Læs også: Sportsudstyr – Se alle vores artikler om sportsudstyr her!

Man skal dog være opmærksom på nogle af de konsekvenser, som det kan have. Derfor bør man aldrig spille for flere penge, end hvad man har råd til at tabe.

Fodbold er populært at spille på

En af de sportsgrene, der er mest populære at spille på i Danmark, er fodbold. Der er hver dag mange hundrede fodboldkampe verden over, og derfor er det også nærtliggende, at det er fodbold, der er de fleste bettingsites store fokus.

Mange danskere sidder hver dag og forsøger at analysere sig frem til den næste store gevinst. Ofte er sagen dog den, at så længe bolden er rund, så kan der ske alt indenfor kridtstregerne. Derfor oplever mange mennesker, at en ellers god analyse ikke holder stik, da fodbold er et spil med masser af tilfældigheder.

Betting hitter ved store turneringer

Nå EM, VM eller Champions League står på, så er det her, hvor bettingfirmaerne oplever den største efterspørgsel på spil. Det er helt naturligt, da det ofte er her, hvor folk samles om skærmen.

Især under VM er det populært at oddse. Mange hjemmesider tilbyder gratis tips, og på Facebook er der rig mulighed for at finde grupper, hvor diverse kuponer deles og diskuteres.

Det kan være hyggeligt at smide lidt penge efter en kupon, som gør kampen mere spændende. Man skal dog igen huske på, at man aldrig må lade det tage overhånd. Begynder det at tage overhånd, så er det ekstremt vigtigt, at man søger efter hjælp.

Du kan også bette på andre sportsgrene

Selvom fodbold ofte løber med sejren, når man kigger efter den mest populære sportsgren at spille på, så er det også muligt at spille på, eksempelvis, nedenstående sportsgrene.

  • Tennis
  • Håndbold
  • NFL – Amerikansk Fodbold
  • Basketball
  • Ishockey

Har du derfor mere interesse i disse sportsgrene, så er der rig mulighed for at smide penge efter det resultat, som du forventer, der kommer til at blive en realitet.

Der findes sportsbettingsites i hele Europa. Danmark har en del lokale sider, men du kan også vælge at tilmelde dig nogle af de større websites. Ofte vil du kunne finde gode tilbud, når du opretter dig som førstegangsbruger. Der er naturligvis også mulighed for, såsom hos Royal Casino i Aarhus, at møde fysisk op og spille. Her er der dog primært tale om spil såsom roulette og poker.

Del.

Skriv en kommentar