Derfor skal du indtage fiskeleverolie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Er du vild med at dyrke sport, og går du højt op i din sundhed og velvære? Så har du måske allerede hørt om alle de fordele, der er ved at føje fiskeleverolie til dine daglige måltider. Har du endnu til gode at lære mere om, hvad fiskeleverolie såvel som almindelig fiskeolie kan gøre for dig, er du havnet det helt rigtige sted. Herunder har vi nemlig, i samarbejde med Kosttilskudguiden, gjort vores bedste for at informere dig om, hvilke gode egenskaber disse olier hver især byder på. Lyder dette som en mulig tilføjelse til din i forvejen sunde kost, så er der ikke andet for end at kaste et blik på dette skriv.

Hvilke vitaminer tilfører fiskeleverolie til kosten?

Når du indtager fiskeleverolie som et tilskud til din kost, så er du sikret en masse gode og nærende vitaminer. Fiskeleverolie har et højt indhold af både A-vitamin og D-vitamin. Begge typer af vitaminer er essentielle for, at vores kroppe kan fungere optimalt.

For verdens mange sportsudøvere hjælper vitaminerne med at kunne præstere i fysisk pressede situationer. A-vitamin er enormt vigtigt for blandt andet synet, men i særdeleshed også for vækst og appetit. De to sidstnævnte er vigtige komponenter for sportsudøvere, og derfor er det en super god idé at inkorporere fiskeleverolie i kosten.

Det andet vigtige vitamintilskud, du får ud af denne olie, er D-vitamin. Mange af os kender D-vitamin, som det vi får fra solen, og som forebygger blandt andet knogleskørhed. D-vitamin sørger nemlig for at opretholde produktionen af kalk, således at vores knogler forbliver stærke.

Hvad er forskellen på fiskeleverolie og fiskeolie?

Når man hører ordet fiskeleverolie, bliver ens tanker automatisk ledt hen til almindelig fiskeolie. Dog er det vigtigt at pointere, at disse to olier hver især bringer vigtige, men dog forskellige vitaminer ind i kosten. Vælger du at inkorporere fiskeolie i din kost som et ekstra tilskud, vil du blandt andet kunne komme en række hjertesygdomme i forkøbet. Fiskeolie indeholder nemlig vigtige omega 3 fedstyrer, der er med til at holde kredsløbet omkring hjertet i gang.

Denne form for tilskud er fordelagtigt for sportsudøvere at inkorporere i den daglige kost, idet et sundt hjertekredsløb er med til at holde konditionen og de fysiske præstationer ved lige.

Der er altså forskel på de typer af vitaminer, som du får, når du indtager henholdsvis fiskeleverolie og fiskeolie. En kombination af de to olier vil give et super godt tilskud og være med til at støtte op omkring en sund og varieret kost.

 

Del.

Skriv en kommentar