Derfor er kreatin yderst populært i sportsmiljøet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Har du ikke tidligere stiftet bekendtskab med kreatin, eller har du blot hørt om det, men tvivler du på, hvorfor det kan være klogt at indtage? Så vil nedenstående artikel være særligt informativ for dig. Vi vil herunder gennemgå nogle af de væsentligste årsager til, at kreatin er yderst populært indenfor eliteidræt og sportsmiljøet generelt.

Fordele ved kreatin

Kreatin er et kosttilskud, som i hele verden er ganske udbredt at benytte sig af. Grunden til det er, at kreatin monohydrat kan give nogle af følgende virkninger:

  • Øget kapacitet
  • Større muskler

Den øgede kapacitet skal forstås på den måde, at kreatin er særlig hjælpsom i forhold til meget intensive træningsøvelser og formater. Træner du eksempelvis i fitness, hvor du konstant har meget intensive serier af repetitioner, så kan kreatin efter sigende være med til at øge kapaciteten.

Vi skal dog skynde os at sige, at ovenstående er meget omdiskuteret indenfor dette miljø. Forskere finder tegn på argumenter, der både er for og imod. Man kommer dog ikke udenom den konklusion, at kreatin i sig selv er et ganske naturligt stof, som dannes i vores kroppe.

Kreatin kan købes som pulver eller tabletter

Ønsker du at prøve kræfter med kreatin, så er det både muligt at købe kreatin pulver og tabletter. Det er meget forskelligt, hvad man som person er mest til, og ofte forsøger træningsentusiaster sig med begge metoder for derved at se, hvad der fungerer bedst for dem selv. Virkningen skulle gerne være den samme, men mange foretrækker eksempelvis at kunne indtage kreatin pulver, ligesom mange kender det med proteinpulver.

Hvor kan kreatin købes henne?

I dag er det blevet populært at købe sin kreatin på nettet. Der er et hav af dygtige forhandlere, der på nettet tilbyder kreatin til meget fornuftige priser. Vi har endvidere nogle dygtige producenter i Danmark såsom Bodylab, som sælger sit kreatin online.

Det kan godt være en anelse svært at finde kreatin i sine lokale forretninger. Bor man ikke i en storby, hvor der er deciderede trænings- og fitnessbutikker, så vil det typisk være i det lokale fitnesscenter, at kreatin kan købes. Du kan dog gøre det nemmere for dig selv ved at købe kreatin pulver på nettet.

Virker kreatin?

Der er enormt stor forskel på, hvordan man som individ reagerer på kreatin. Nogle personer får fantastisk virkning af det, hvorimod andre slet ikke kan se nogle resultater, efter at have indtaget kosttilskuddet. Det er generelt et svært område at måle på, hvorfor det også skaber store diskussioner indenfor trænings- og kostmiljøet.

Ønsker du dog at prøve kræfter med kreatin, så kan du med fordel købe det på nettet, så du derved får den bedste pris. Skulle det ikke have nogen synderlig virkning på din krop, kan du blot stoppe med at indtage kreatin. Skulle det derimod virke helt efter hensigten, så kan du igangsætte en test omkring hvorvidt pulver eller tabletter er det rigtige for dig.

Ønsker du at lære mere om kreatin, så anbefaler vi at se nedenstående video omkring emnet.

Del.

Skriv en kommentar