Den største sportssommer på TV nogensinde

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Annonce

2021 har været en af de største sportssomre nogensinde. Der har været et enormt udbud af sport på TV. Det fortsætter nu heldigvis med cykelløbet Vuelta a Espana i august og september.

Startede med EM

Der var godt nok Giro d’Italia i maj måned. Men sportssommeren 2021 blev for alvor indledt med EM i fodbold, der blev spillet fordelt ud over Europa. Coronarestriktionerne blev løftet, og fodboldfeberen bredte sig. Efter den dramatiske start med Christian Eriksens hjerteanfald udviklede det sig til en ren folkefest på både TV og i København, hvor der blev spillet hele fire kampe. Danskerne trængte til at komme ud og opleve nyt, og det gjorde de virkelig. Sommeren var i gang både på stadion, i gaderne og især på TV.

Dansk Tour de France-succes

Tour de France er lyden af sommer siger de på TV2. Og det er da faktisk noget om. Rigtig mange danskere følger hvert år det franske cykelløb tæt. Det gjorde de også i juli 2021. Og der blevet noget for danskerne at følge med i for de danske cykelfans. Det blev nemlig til en samlede andenplads til unge Jonas Vingegaard. Den bedste danske placering siden Bjarne Riis vandt i 1996. En nærmest sensation som danskerne kunne følge tæt på TV. Vingegaard kørte sig fra ukendthed uden for den inderste cykelkreds til at være en som alle danskere med interesse i sport kender.

Elleve danske medaljer

Der måtte ikke være tilskuere på tribunerne, men OL 2021 i Tokyo blev alligevel en stor og flot sportsbegivenhed. De olympiske lege er verdens største sportsbegivenhed, og noget hele verden følger med i på TV. Det er samtidig en super god lejlighed for at kunne følge sportsbegivenheder, som man ikke normalt har den store interesse i. Det kan man fordi stort set alt produceres og vises på TV. Danske atleter vandt hele elleve medaljer heraf hele tre af guld. Det gjorde det til en succes for det danske hold. Og de danske TV-seere havde noget at glæde sig over.

Vuelta España

Den 76. udgave af det spanske etapeløb Vuelta a España afvikles fra den 14. august til 5. september. Hele 21 etaper som alle kan følges på live TV over det meste af verden. Løbet indledes med tre etaper omkring byen Burgos i det nordlige Spanien, hvor de fejrer at byens katedral har 800-års fødselsdag. Årets rute byder på rige bjergudfordringer, men det forventes at specielt 17. og 18. etape bliver afgørende for hvem, der skal kåres som vinder i Madrid den 5. september. Og det hele kan du følge på TV

Para-OL

Også de para-olympiske lege fra Tokyo kan du i august og ind i september følger på TV via blandt andet DR. 539 begivenheder fordelt på 22 forskellige sportsgrene, som afvikles i Tokyo mellem den 24. august og 5. september 2021, består para-legene af. Og der er masse af danske deltagere i para-OL i den japanske hovedstad. Mon ikke du kan nyde danske medaljer igen?

Del.

Skriv en kommentar