De bedste mobil apps til løb og øvrig sport

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I vores digitale univers findes der apps til stort set alle formål. Der findes bl.a. en lang række mobil apps til løb, hvor man bl.a. kan tracke, hvor hurtigt man har løbet, hvor mange kalorier man har forbrændt, hvor stejl ruten var og meget mere. Alle disse data kan du bruge til at forbedre dig og dermed øge dine forudsætninger for at nå dine sportslige mål.

Du kender sandsynligvis til mange af de populære apps til løb såsom Endomondo og RunKeeper, men kender du også de mange apps til bl.a. cykling, svømning og mange andre sportsgrene? Ellers kan du læse om nogle af de mest populære her.

Apps til sport kan downloades ned på de fleste nyere mobiler

Inden vi præsenterer dig for de mest populære apps til sport, så vil vi gerne lige afklare en evt. tvivl hos dig. Nogle tror nemlig, at man kun kan få glæde af de bedste apps, hvis man har en iPhone fra Apple. Sandheden er dog, at du ikke behøves at eje en mobil fra et bestemt mærke for at kunne downloade de førende apps.

Stort set alle smartphones giver adgang til applikationerne via en handelsplatform.

Du kan også downloade en eller flere applikationer, hvis du via din mobil har adgang til en af følgende platforme:

  • App Store
  • Google Play
  • Microsoft Store

I mange tilfælde vil man kunne hente applikationerne ned helt gratis. Der kan dog blive opkrævet et mindre månedligt beløb, såfremt man vil have adgang til eksklusive funktioner. Endvidere skal man typisk betale lidt, hvis man vil have en reklamefri app.

De fem bedste applikationer til sport

Så er vi kommet til det; nu skal vi kigge på de mest populære og bedste applikationer til sportstracking. Du finder listen nedenfor og vil umiddelbart efter kunne læse en kort introduktion til de forskellige mobil apps. Måske kender du allerede flere af dem. Kender du ikke allerede de fremhævede applikationer, så kan du downloade dem ned på mobilen i løbet af et minut eller to.

Her er de fem bedste apps ifølge os:

  1. Endomondo (bl.a. til løb og cykling)
  2. Strava (bl.a. til cykling)
  3. RunKeeper (bl.a. til løb, cykling og vandring)
  4. Myswimpro (til svømning)
  5. Training Peaks (bl.a. til løb, cykling og triatlon)

Endomondo

… er vores foretrukne app af mange forskellige grunde. En af fordelene er, at den kan bruges til mange forskellige sportsgrene. Den er dog bedst til løb og cykling. Derudover udmærker app’en sig med enorm brugervenlig, professionel tracking, hyppige opdateringer og meget mere. Derfor; find din mobil frem og download app’en med det samme.

Strava

… er også en fremragende app til bl.a. cykling. Strava giver adgang til en verden af brugbare data, som du i øvrigt kan dele med venner og familie via de sociale muligheder. Endnu en gang har vi at gøre med en applikation, der er let at betjene, og som fungerer fantastisk til ruteplanlægning.

RunKeeper

… lyder måske som en app, der kun er tiltænkt løbere, men den mobile app kan også bruges af dig, som dyrker cykling eller vandring på et vilkårligt niveau. RunKeeper blev første gang lanceret i 2008 og er sidenhen blevet overtaget af ASICS. App’en bliver i skrivende stund brugt af mere end 45 millioner løbere, så du kan forvente at blive en del af en stor, aktiv familie. Du kan bl.a. bruge RunKeeper til at tracke træninger, se din udvikling, dele resultater, sætte mål og meget mere.

Myswimpro

… er for dig, som bruger mange af dine vågne timer under vandet. Denne mobil app er nemlig designet og udviklet til svømmere – såvel amatører som professionelle. Du skal downloade denne applikation, hvis du gerne vil have et bedre overblik over dine træningsdata, vil have adgang til programmer og challenges osv.

Training Peaks

… er et super godt alternativ til nogle af de andre nævnte apps. Denne skal du i hvert fald have med i dine overvejelser, hvis du dyrker løb, cykling og / eller triatlon. Du kan bl.a. bruge app’en til at planlægge træninger, evaluere træninger, sammenligne data fra tidligere osv.

Del.

Skriv en kommentar