De bedste danske fodboldspillere på udenlandske hold

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Selvom Danmark er et meget lille land i forhold til nogle af de andre lande i de bedste fodboldligaer, så kan vi alligevel prale af, at have talent for fodbold. Her i artiklen får du et bud på de bedste danske spillere, der spiller eller har spillet for udenlandske hold.

Top ti bedste danske spillere på udenlandske hold

Listen over dygtige danske spillere er faktisk ret lang, så vi har udvalgt de 5 bedste på denne liste.

Femtepladsen: Allan Simonsen

Allan Simonsen spillede både for det tyske hold Mönchengladbach og for det spanske hold Barcelona. Der er kun 4 andre danske spillere der i tidens løb har fået lov til at spille på Barcelonas hold, så Allan Nielsen er lidt af en legende.

Fjerdepladsen: Brian Laudrup

Hvem kender ikke navnet Brian Laudrup? Han var en kanon populær spiller både i Danmark men altså også i udlandet. Han nåede både at imponere klubberne Bayern München, Fiorentina, AC Milan, Chelsea, Rangers og Ajax inden han stoppede sin karriere.

Tredjepladsen: Christian Eriksen

På tredjepladsen finder vi Christian Eriksen. Han er et kæmpe talent, og har indtil videre spillet både for Ajax og Tottenham. Lige nu spiller han for den italienske Serie-A klub Inter Milan.

Andenpladsen: Peter Schmeichel

Andenpladsen går helt naturligt til Peter Schmeichel. Han er kendt i både Danmark og udlandet som en fantastisk målmand. Han spillede i sin karriere blandt andre for Manchester United, Sporting CP, Aston Villa, Manchester City

Nævner man Peter Schmeichels navn i udlandet for fodboldfans, er der ikke stor sandsynlighed for at de ikke genkender hans navn. 

Peter Schmeichels søn Kasper Schmeichel har overtaget efter sin far, og spiller i målmandstrøjen for Leicester City. Så selvom du ikke kan se Peter Schmeichel i aktion mere, kan du følge hans søns hold i fjernsynet og på bettingsider som ComeOn Danmark eller lignende.

Førstepladsen: Michael Laudrup

Michael Laudrup er en af de få danske spillere der har opnået at spille for både Real Madrid og Barcelona. Udover disse, har han også spillet i Lazio, Juventus, Vissel Kobe og Ajax.

Han er kendt for sine hurtige driblinger og sit kølige overblik. En sand legende fra det lille danske land!

Danskere i La liga

Da La Liga er en af de vigtigste ligaer inden for fodbold, synes vi ikke helt listen her giver mening uden at se på hvilke danske spillere der har spillet flest kampe i den prestigefyldte liga.

  1. John Mikkelsen Lauridsen – spillede 272 kampe, scorede 29 mål
  2. Michael Laudrup – spillede 228 kampe, scorede 51 mål
  3. Daniel Wass – spillede 157 kampe, scorede 11 mål
  4. Michael Krohn-Dehli – spillede 154 kampe, scorede 4 mål
  5. Pione Sisto – spillede 106 kampe, scorede 12 mål

Det ses her på listen, at det faktisk ikke er de samme spillere, der har spillet flest kampe i den spanske liga, som er på vores liste over de allerbedste danske spillere. Det viser selvfølgelig bare, at de to ting er uafhængige af hinanden.

Det var hermed overblikket over toppen af poppen inden for danske spillere, der har spillet/ spiller for udenlandske klubber og ligaer.

Del.

Skriv en kommentar