Danskere er vilde med ketchersport!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I Danmark er det primært håndbold og fodbold, der betegnes som værende de største sportsgrene. Man må dog ikke udelukke ketchersport, som år efter år vækster i antallet af aktive medlemmer i landets klubber. Under betegnelsen ketchersport hører alt fra tennis og badminton til squash og speedminton.

Klimaet i Danmark tillader, som hovedregel, ikke at spille eksempelvis fodbold året rundt – medmindre man befinder sig på et spillemæssigt niveau, hvor det er en nødvendighed. Græsbaner lukkes ned i vintermånederne, hvor brugen af banerne i de kolde vintermåneder risikerer at ødelægge disse resten af året. Derfor valfarter danskere i høj grad til ketchersport, som kan spilles året rundt uden behov for store investeringer.

Ketchersport kan spilles året rundt

En af de store fordele ved langt de fleste ketchersport er, at de kan spilles året rundt. En sportsgren som eksempelvis badminton eller squash har enorme fordele i forhold til, at de primært spilles indendørs i haller. Derudover oplever badminton en massiv tilvækst at spillere i Danmark, og derfor bliver der givet mere haltid til sportsgrenen, end hvad der tidligere er set.

Mange unge danskere vælger, efter at fodbold- eller håndboldkarrieren lægges på hylden, at kaste sin kærlighed over diverse typer ketchersport. Der er gået inflation i antallet af unge, som benytter sig af haltider rundt omkring i landet til at spille alt fra badminton til squash.

Dette resulterer naturligvis også i et øget behov for udstyr indenfor de forskellige sportsgrene. En af de bedst kendte webbutikker indenfor Ketchersport er Ketshop.dk. Her kan der købes alt indenfor området, og du har derfor rig mulighed for at fylde skabet op med udstyr til de aktive timer i den lokale hal.

LÆS OGSÅ: Fjerbolde – Alt i bolde til badminton

Ketchersport er en fantastisk måde at forbrænde kalorier på

Mange danskere har en drøm om vægttab. Et vægttab kan dog kun opnås ved et kalorieunderskud. Dette underskud skal komme af enten:

  1. At forbrænde flere kalorier, end man indtager.
  2. At indtage færre kalorier i det daglige.

De fleste vælger at gå med løsning nummer 1, da det derved er muligt at bibeholde den mængde mad, som man på nuværende tidspunkt spiser.

En måde hvorpå man kan komme i kalorieunderskud, er ved at dyrke en form for ketchersport. Et hårdt spil squash forbrænder eksempelvis en masse kalorier. Er du interesseret i at se et estimat af antallet af kalorier forbrændt, så kan vi anbefale at kigge nærmere på appen MyFitnessPall.

Køb dit udstyr på nettet og spar penge

Har du interesse i at påbegynde din fritidskarriere (eller måske sågar professionelle karriere?) indenfor ketchersport, så kan du med fordel tage et nærmere kig på det udvalg, som du kan finde på nettet. Her har du nemlig ofte mulighed for at gøre dig en god handel.

Med et par enkelte søgninger finder du et hav af forskellige muligheder for butikker, som du kan handle fra. Det gør internethandel ekstremt transparent, hvorfor du som forbruger står stærkt, når du ønsker den bedste pris på eksempelvis badmintontasker.

Del.

Skriv en kommentar