Brug motion til at forbedre din arbejdsevne

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sport har en vigtig effekt på hvordan vi håndterer diverse kampe som vi gennemgår gennem dagen. Om man er i gang med at søge job eller allerede har et, så kan mentaliteten man kender fra sport og effekterne fra at dyrke motion, være altafgørende for hvordan man går gennem dagen, både rent fysisk men også mentalt.

Jobsøgningens fordel

At du kan skrive i din jobansøgning at du er en aktiv person, der dyrker forskellige former for sport eller træner i et fitnesscenter flere gange om ugen, illustrerer i første omgang at du er en person med viljestyrke og ved godt helbred, som kan rejse sig op når man falder.

Foruden hvordan dine fritidsaktiviteter fremstiller din egen person i en ansøgning, så vil det også have meget effekt på din sindstilstand. At søge job kan være hårdt og irriterende fordi man ikke er garanteret et job med det samme, og skal håndtere afslag på afslag. Her, hvis du holder dig i gang med træning og sport, har du en fordel ved at lære at rejse dig fra et nederlag og prøve igen.

Du træner med andre ord din egen udholdenhed og styrke, hvilket også vil fremstå som styrker i din ansøgning.

Vedholdende koncentrationsevne og fokus

Både som jobsøgende og arbejdende person er du også meget afhængig af din koncentration. Kender man bare en smule til skak, så vil man finde det besynderligt at to personer, der sidder og glor på 32 brikker af henholdsvis sort og hvid, kan betragtes som en sport.

Årsagen herfor er at skakspillere kan være nødsaget til at træne sig op til at kunne fokusere i så mange timer.

Dette betyder at selv, når du har et stillesiddende arbejde, hvor alt handler om at bruge hovedet, så har du brug for træning – eller hvis du kigger på ledige jobs indenfor denne type. Du kan ikke blot feje det under gulvtæppet og påstå at fysisk aktivitet kun hjælper med fysiske jobs som VVS’ere, murere med mere.

Nogle vil endda måske mene at den manglende fysiske aktivitet du med et stillesiddende arbejde eller du som hjemmegående jobsøger oplever, netop vil give din krop et større behov for at få brugt musklerne og få hold kroppen i gang.

Det er en måde hvorpå du både holder musklerne i gang så de undgår at blive dovne, men det er også en metode du kan benytte til at få bedre dage. Særligt i takt med at alderen sætter spor, så vil du måske være fritaget fra potentielle skader fra blot at sidde og hænge i den samme stol dag ud og dag ind de næste år frem.

Der er så mange grunde til at du skal holde dig aktiv, men de vil alle bringe til en udbredt forbedring af dit liv.

Vil du vide mere om at søge job, så anbefaler vi at læse mere hos Jobsites.dk.

Del.

Skriv en kommentar