Bordtennisbolde – Bolde til Bordtennis

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I bordtennis er det vigtigt, at man er i besiddelse af et ergonomisk bordtennisbat, jovist, men det er også alfa omega, at man ligger inde med bordtennisbolde af højeste kvalitet. Dit valg af bordtennisbold kan have stor indflydelse på dit spil, hvorfor du bør vælge dine bolde med omhu.

En bordtennisbold er ikke bare en bordtennisbold. I dag findes der utallige forskellige bolde, som repræsenterer forskellige sværhedsgrader. Hvilken sværhedsgrad du skal vælge afhænger af, hvor dygtig og erfaren du er.

Hvad definerer en god bordtennisbold?

En god bordtennisbold er pr. definition en bold, som er fremstillet med maksimal præcision. Der er med andre ord tale om en bold, som er fuldstændig rund uden afgivelse. Du er med denne bold sikret maksimal kontrol og et godt svæv i luften.

Netop de forskellige grader af præcision er noget af det, som adskiller billige bordtennisbolde og bordtennisbolde af høj kvalitet fra hinanden.  Dermed ikke sagt, at man ikke kan købe gode bordtennisbolde uden at betale mange penge. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre, selvom der selvfølgelig er en vis sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Valg af bordtennisbold er på mange måder en smagssag, ligesom det er en smagssag, om man er mest til det ene eller andet bordtennisbat. Derfor er du nødt til at undersøge, hvilke bolde der passer bedst til dig og dit spil. Det finder du selvsagt nemmest ud af ved at spille med forskellige bolde. Husk at mærke efter, hvad der føles mest rigtigt.

Hæv dit tekniske niveau

Ja, den er god nok. Du kan rent faktisk hæve dit tekniske niveau med den helt rigtige bordtennisbold. Det er i hvert fald meget sandsynligt, at du vil opnå mere præcise slag, hvis du skifter den billige bold ud med en bold af høj kvalitet. Et højere teknisk niveau gør dig helt naturligt til en bedre bordtennisspiller, hvorfor det i den grad kan betale sig at investere i gode bordtennisbolde.

Bordtennisbolde fremstilles i en håndfuld forskellige materialer, herunder celluloid, som hører til blandt de mest anvendte materialer til formålet. I forhold til valg af kvalitet er det en god idé at tage højde for både holdbarhed og miljø. Det er naturligvis vigtigt, at boldene holder godt, men de skal jo helst ikke skade miljøet, vel?

Bolde til bordtennis på ethvert niveau

Bordtennis er en særdeles populær sportsgren, som dyrkes på mange forskellige niveauer. Det har producenterne taget hensyn til ved at udvikle og fremstille bolde til bordtennis til både professionelle og fritidsspillere. En stor del af de bedst sælgende bolde er ideelle til foreninger, skoler og fritidsbrug. Faktum er, at de fleste spiller for underholdningens og motionens skyld.

Det er nu blevet tid til, at du skal vælge den helt rigtige bold efter din smag. Tag i den anledning hensyn til dine individuelle krav og behov samt budget. I første omgang skal du dog lige finde ud af, hvilken sværhedsgrad du skal vælge. Det finder du nemmest ud af ved at rådføre dig hos din evt. træner eller kundeservice hos din foretrukne forhandler. Du kan også komme med dit eget bud på, hvilken sværhedsgrad der passer bedst til dig

Del.

Skriv en kommentar