Bordtennisbat – Bat til Bordtennis fra bl.a. Stiga

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det lyder måske ganske logisk at gå efter det højest rangerede bordtennisbat, men du kan ikke forvente, at det bedst bedømte bat også er det bedste for dig. Der skal nemlig tages hensyn til mange individuelle forhold mht. spillestil og niveau.

Ingen skal stille sig tilfredse med et bat, som ikke ligger godt i hånden – heller ikke dig. Det er din fornemmeste opgave at finde det perfekte bordtennisbat, selvom det kan synes uoverskueligt grundet det store udvalg. Det er ikke desto mindre alfa omega, at du får fat i dit ideelle bat til bordtennis.

Bordtennisbat til forskellige niveauer

For overskuelighedens skyld ville det være rart, hvis der kun fandtes ét bordtennisbat, men det er desværre ikke tilfældet. I dag bliver der udviklet bordtennisbat til alle niveauer. Der bliver i udviklingsfasen taget hensyn til både nybegyndere, øvede og erfarne. Du kan dermed være sikker på, at der også findes et bat efter din smag, uanset om du har spillet bordtennis i to måneder eller syv år.

Når du skal på udkig efter det helt rette bat, vil det være en fordel, hvis du er bekendt med, hvordan man kategoriserer bordtennisbat i dag. Som du kunne læse i indledningen, så får alle bat tildelt x antal stjerner (fra 1 til 5). Bat med få stjerner er tilegnet nybegyndere og hobbyister, mens bat med mange stjerner er tilegnet øvede, erfarne og professionelle. Hav disse informationer in mente, når du besøger en forhandler af bordtennisbat.

Valg af bat til bordtennis

Det er altid en god idé at danne sig et overblik over udvalget af bordtennisbat, hvis man stiller mange krav og ikke ønsker at gå på kompromis. Battet kommer nemlig til at have stor indflydelse på, hvor godt du kommer til at klare dig, når du står ved bordtennisbordet.

I forhold til valg af bordtennisbat er det først og fremmest vigtigt, at du tager højde for grebet, som uden sammenligning er det vigtigste parameter. Du skal i den anledning kende de tre grebstyper bestående af lige, konkavog anatomisk. Du finder nemmest ud af, hvilken type greb der passer til dig ved at teste forskellige bat. Valg af greb er på alle mulige måder en smagssag, så du bør ikke uden videre vælge den samme grebstype som alle dine venner.

I realiteten behøver du ikke mere end ét bat, men spiller du ofte og længe, så kan det varmt anbefales at købe et reservebat. Det er trods alt svært at forudse, hvor længe battet vil forblive intakt. Holdbarheden afhænger helt naturligt af kvaliteten, hvorfor det sjældent er klogt at gå på kompromis med det kvalitetsmæssige aspekt.

Køb dit nye bordtennisbat på nettet

Mangler du et nyt bordtennisbat, men har du ikke tid og / eller lyst til at besøge de fysiske forhandlere af bordtennisudstyr? I så fald kan du prise dig lykkelig for, at e-handel er mere udbredt end nogensinde før. Du kan købe alle former for sportsudstyr på nettet, og bordtennisudstyr er naturligvis ingen undtagelse. Bestil dit foretrukne bordtennisbat i dag, hvis du vil blive en endnu bedre bordtennisspiller.

Del.

Skriv en kommentar