Benskinner – Minimer risikoen for skader

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fodbold og benskinner går helt naturligt hånd i hånd, da det ikke vil være hensigtsmæssigt at spille fodbold uden at være iklædt et par benskinner. Benskinner bliver brugt af fodboldspillere i hele verden, så du skal selvfølgelig også have anskaffet dig et par benskinner.

Hvor skal benskinner sidde?

Det er en realitet, at der er rigtigt mange uerfarne fodboldspillere, der er i tvivl om, hvor benskinner skal sidde. Nedenstående spørgsmål udgør de mest almindelige spørgsmål i denne sammenhæng:

  • Hvor skal benskinner sidde?
  • Hvordan skal benskinner sidde?

Skal du have glæde af dine benskinner, så er det meget vigtigt, at de er påsat korrekt. Benskinner er sat i verden for at beskytte skinnebenet, så du kan minimere risikoen for skader. Du kan i den forbindelse måske godt regne ud, at dine benskinner selvfølgelig skal sidde på skinnebenet.

Den ideelle placering er fra stedet, hvor din ankel bøjer til omkring fem-seks centimer under dit knæ. Du kan hertil bruge strømpetapeog fodboldstrømpertil at sikre dig, at dine benskinner sidder stramt og komfortabelt. Dine benskinner skal helst ikke kunne rykke sig betydeligt, når du løber eller laver en glidende tackling.

Hvilke benskinner er bedst?

Det er ganske svært at svare på, hvilke benskinner, der er bedst, da det på mange måder er en smagssag. Du har helt sikkert din egen holdning til, hvilke benskinner, der er bedst, men det er ikke sikkert, at dine holdkammerater er enige med dig.

Der findes benskinner med indbygget sok, ligesom der findes benskinner, der sidder på benet med et lægbind omkring sig. Derudover findes der de moderne benskinner med indbygget lægbind og kompressionseffekt.

Benskinner eller shield guard, som benskinner hedder på engelsk, findes i mange forskellige tykkelser, længder og farver, så dine ideelle benskinner findes også derude.

Hvorfor tager man benskinner på?

Man tager benskinner på for at beskytte sit skinneben, da skinnebenet er meget udsat i fodboldverdenen. Fodbold er en kontaktsport, hvor der hurtigt kan opstå skader og skavanker, hvis man ikke tager sine forholdsregler. Du kan aldrig se dig helt fri for skader, men du kan minimere risikoen for skader ved at købe og bruge benskinner til kamp og træning.

Det er vigtigt at nævne, at det ofte er et krav, at man bruger benskinner, når man skal spille kamp – og i enkelte tilfælde også træning. Du kommer altså ikke uden om at skulle købe et par benskinner, uanset om du er amatør eller professionel på nuværende tidspunkt.

Du skal hovedsageligt bruge benskinner for din egen skyld, da det trods alt er din egen krop og dit eget helbred, du sætter på spil, hvis du ikke bruger benskinner.

Intersport, Sportmaster og Unisport er nogle af de forhandlere, der sælger benskinner til mænd, kvinder og børn, men du kan også finde et stort udvalg på Sportsway.dk.

Shop benskinner fra de førende mærker på markedet

Sportsway.dk giver dig mulighed for at shoppe benskinner fra de førende mærker på markedet. Adidas, G-form, SELECT og Nike er nogle af de mærker, vi med stolthed kan præsentere dig for i øjeblikket.

Benskinner kan købes til landets bedste priser på nettet. Du bestemmer selv, om du vil handle fra din computer, tablet eller smartphone, da vores webshop kan tilgås fra alle enheder. Dan dig et overblik over udvalget og køb dine foretrukne benskinner med det samme.

Del.

Skriv en kommentar