Bedste sportsrelaterede apps i 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Er du en ægte sportsnørd som ikke kan få nok af sport? Så læs med videre her, hvor vi anbefaler de sportsrelaterede apps, vi har syntes bedst om i 2019.

Sport er noget af det, der bruges mest som underholdning og tidsfordriv. Og i dag kan man udover at se sport i fjernsynet fra sofaen, spille på eller følge med i sine yndlingssportsbegivenheder, ligegyldigt om man befinder sig i bussen eller ved swimmingpoolen på hotellet. Gennem de mange apps, der i dag udvikles til smartphones og tablets, har man direkte adgang til sportsresultater, sportsstreaming samt spil inden for stort set alle sportsgrene  inklusiv det populære E-sport som indeholder spil som Fifa.  Vi ser her tilbage på nogle af de bedste sportsrelaterede apps, der har været tilgængelige i 2019. 

Top Eleven 2019 fodboldapp

Fodbold er verdens mest populære sportsgren og derfor kommer det nok ikke som en overraskelse, at der findes et hav af fodbold apps på markedet for i takt med interressen er udviklingen af ny teknologi også steget hvilket har gjort adgangen til sporten som fan nemmere og mere spændende. Derfor er betting apps som for eksempel Mr Green blevet populære, da de gør det muligt at følge med i live resultater, spille på utallige kampe der spilles hver dag verden over og tilbyder et utal af forskellige muligheder for hvordan man kan spille på kampene live eller fremtidige. For eksempel Den øget interesse ses også for spille-apps, hvor du kan være manager, fodboldspiller eller blot øve dig på fodboldteknikker. En af de meget populære apps er Top Eleven fodboldappen, som i for eksempel Google Play får en gennemsnitlig brugeranmeldelsesscore på 4,4 stjerner ud af fem! Mere end 200 millioner brugere har allerede downloadet appen, hvor man som klubtræner skal opbygge sit hold fra bunden og udfordre hold fra hele verden. Man finder og køber spillere på transfermarkedet, lægge holdets strategier, designe sit eget træningsprogram og udstikke dessin, så holdet vinder deres kampe. Herudover kan du også selv bygge og udvide klubbens stadion og alt det, som følger med. 

soccer match – Portugal vs PKR Fifa 2010” (CC BY 2.0) by versionz

Real Boxing 2: ROCKY

Boksespillet Real Boxing 2: ROCKY er en anden app, som scorer højt i brugerbedømmelser. Her spiller man den legendariske og fiktive helt Rocky Balboa, som kan udfordre en række andre boksemestre i hundredvis af historiske kampe og turneringer. Man kan også spille i et træningsmode, hvor man lærer forskellige bokseslag, som man kan kombinere til en taktik, der slår modstanderne ud af ringen. Man kan selv opbygge sin boksers stil, fysik, udseende og attitude og udfordre både venner og tilfældige modstandere. 

Motorsport.tv Racing tv

Motorsport.tv er en kanal dedikeret til streaming af både live- og arkivindhold på en palette af enheder. Over 3.000 timers on demandvideoer og over 1.000 livestreambegivenheder om året finder du på denne app, som er et eldorado for motorsportsentusiaster. Deres bibliotek har indhold fra FIA WEC, Super Formula, Dakar, Super GT, FIA Karting, Enduropale og mange andre. De historiske arkiver indeholder klassikere blandt andre Le Mans og Duke Archives. Arkiverne opdateres hver dag med nyt indhold, og brugere kan nemt finde deres favoritøjeblikke i motorsporten med tidslinjemarkører og live tags. Det gode er at de tilbyder mange af deres tjenester gratis, hvis man tilvælger at se reklamer.

Der er mange sportsapp at vælge mellem så det er bare om at afprøve dem og disse tre apps er et godt sted at starte. 

Del.

Skriv en kommentar