Balancebræt – Vippebræt til Balancetræning

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det er desværre ikke alle børn og voksne, som har en god balanceevne, men så er det jo heldigt, at der er mulighed for at træne sin balance. Der findes flere forskellige redskaber til balancetræning, hvor de praktiske balancebræt også er repræsenterede.

Effektiv balancetræning med balancebræt

Balancebræt kan med fordel bruges til både almindelig balancetræning såvel som genoptræning efter større eller mindre knæ- og ankelskader. Du kan som bekendt bruge et balancebræt til at træne din balance, men du har faktisk også mulighed for at træne din koordinations- og reaktionsevne.

En god balance gør hverdagen en smule nemmere, så du bør bruge tid og energi på balancetræning, hvis din balance halter en smule. Du bestemmer helt selv, om du vil købe balancebræt i træ eller plast, da vi forhandler begge dele. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at de mest populære balancebræt er fremstillet af træ.

Der er opfundet flere maskiner til balancetræning, men hvis du skal træne derhjemme og derfor ikke har så meget plads til rådighed, kan du med fordel købe et balancebræt. Det almindelige balancebræt fylder nemlig ikke alverden, så du kan helt sikkert finde plads til det derhjemme. Når du ikke bruger det, kan du placere det i skabet, så det ikke ligger og flyder.

Balancebræt øvelser

Det er både sjovt og nemt at træne på et balancebræt, så du vil næppe komme til at fortryde, at du har købt det. Skal du have optimal glæde af balancebrættet, skal du kende til de mest almindelige træningsøvelser.

Der findes mange forskellige øvelser, så du bør undersøge, hvilke øvelser der passer bedst til dig med udgangspunkt i din fysiske tilstand. Du bør i den forbindelse alliere dig med en sportscoach eller fysioterapeut, da personlig rådgivning bør være at foretrække.

Føler du dig ikke tilstrækkelig udfordret, så kan du lukke øjnene, mens du står på brættet. Det er sværere, end det lyder, men det skal prøves. Du bør som hovedregel have bare fødder, når du står på dit balancebræt, da du dermed er sikret den bedste føling med brættets overflade. Hvad angår påklædning, bør du finde noget let og komfortabelt træningstøj frem fra garderoben.

Balancebræt tilbud – Spar mange penge

Vi har altid en lang række gode tilbud på balancebræt, så hvis du ønsker at gøre en god handel på balancebræt, er du ikke gået forkert. Priserne er banket i bund, da alle skal have mulighed for at købe træningsudstyr fra de største producenter på markedet.

Carite, SELECT og Endurance er nogle af de producenter, som leverer balancebræt til vores store udvalg. Disse producenter har mange års erfaring med at udvikle og fremstille produkter til balancetræning og andre former for træning, så du kan stole trygt på, at intet er overladt til tilfældighederne.

Vi forhandler balancebræt i forskellige størrelser, farver og materialer, da der selvfølgelig skal være noget for enhver smag. Har du brug for et kompetent bud på, hvilket balancebræt der er det perfekte for dig, kan du kontakte kundeservice. Der bliver pakket og afsendt ordrer på alle hverdage, så det bestilte balancebræt vil snart være på vej til dig.

Del.

Skriv en kommentar