Badmintonketcher – Ketsjer til Badminton

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En veludviklet og ergonomisk badmintonketcher er hemmeligheden bag enhver dygtig badmintonspiller. I dag findes der en hel verden af badmintonketchere, men fortvivl ej, du skal nok finde den helt rigtige ketcher. Der forhandles nemlig ketchere til både begyndere, øvede og professionelle.

Valg af badmintonketcher

At vælge den rigtige badmintonketcher er nemmere sagt end gjort, når der er så mange forskellige varianter at vælge mellem. Dermed ikke sagt, at det er umuligt at træffe et valg. Start med at fastlægge dine krav og behov og gå så på udkig efter en ketcher, som indfrier disse krav og behov.

Størrelse

Der findes ganske rigtigt forskellige størrelser, men i stort set alle tilfælde er der tale om onesize størrelser. Med andre ord skal du ikke gøre dig de store tanker om at vælge den rigtige størrelse, da det er begrænset, hvor mange muligheder der er. Du bør dog være opmærksom på denne faktor, hvis du ønsker at købe en badmintonketcher til et barn. Gå efter en junior ketcher.

Vægtfordeling

Dernæst er det værd at tage højde for vægtfordelingen, som har større betydning, end man umiddelbart går og tror. Der tales helt overordnet om tre slags vægtfordelinger bestående af hovedtung vægtfordeling, hovedlet vægtfordeling og neutral vægtfordeling.

Den ideelle vægtfordeling afhænger af ens personlige spillestil. Er du i tvivl om, hvilken vægtfordeling der passer til dig, så bed om vejledning. Du kan evt. teste en række badmintonketchere med forskellige vægtfordelinger, hvis du vil være sikker på at træffe et klogt valg.

Skaft

Skaftet er uden tvivl et af de vigtigste områder på en badmintonketcher.

Det rigtige skaft er afgørende for din præstation, hvorfor du bør bruge tid på at identificere det helt rigtige. Før du vælger, skal du være bekendt med, at der findes fire forskellige stivheder. Fleksibel, medium stift, stift og ekstra stift udgør de mest almindelige stivheder.

Skaftet har stor indflydelse på graden af kontrol og fart. Igen er det hensigtsmæssigt at spørge om hjælp, hvis man ikke er helt bevidst om, hvad man skal kigge efter.

Kvalitet

Foruden størrelse, vægtfordeling og skaft, bør du også skænke kvaliteten en tanke eller to.

Du bør som kvalitetsbevidst forbruger og badmintonspiller altid sørge for at spørge ind til, hvad den ønskede ketcher er fremstillet af. Blandt de mange anvendte materialer finder vi glasfiber og grafit.

Find din ideelle badmintonketcher via internettet

Et stort udvalg kan skabe en smule forvirring, men det er ikke desto mindre en fordel, at du kan vælge og vrage mellem en lang række badmintonketchere. Der er takket være det store udvalg gode chancer for, at du kan finde en badmintonketcher, som matcher alt det, du har søgt. De fysiske butikker har typisk et mindre sortiment af udvalgte ketchere, mens internettet boomer af ketchere fra forskellige mærker og serier.

Alle kan finde en badmintonketcher, som matcher både krav og økonomi. Det kræver blot, at man gennemsøger markedet og vælger de mest interessante muligheder ud, før man til sidst vælger én ketcher. I princippet kan du godt eje flere badmintonketchere, hvis du føler for det. Du kan også sagtens nøjes med én ketcher. Alle muligheder er åbne, og valget er dit.

Del.

Skriv en kommentar