Badminton oplever massiv vækst i Danmark

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det er ikke mange uger siden, at både DIF og DGI kunne offentliggøre, at antallet af medlemmer i landets badmintonklubber er steget. Det er for tredje år i træk tilfældet, hvilket blot sætter en tyk streg under, at badmintonsporten er i en massiv vækst i Danmark.

Væksten skal ses i lyset af mange forskellige ting. En af kerneområderne bag den store succes skal uden tvivl ses i den massive succes, som danske atleter indenfor badminton har haft i udlandet. Det mest prominente navn må være Viktor Axelsen, der de seneste 2 år har oplevet enorm succes i store udenlandske turneringer. Med den massive eksponering på TV og i danske medier, er det en fantastisk reklame for sporten.

Vækst i sportsgrenen kan mærkes i butikkerne

Ofte tales der om fodbold og håndbold, når man i Danmark adresserer sportsgrene, som skaber salg i sportsbutikkerne landet over. Med den massive tilvækst til badminton er der dog grund til at juble for de forretninger, der til dagligt fylder hylderne med varer indenfor sportsgrenen.

En af disse butikker er Badmintonshoppen.dk, der sælger alt fra badmintonketchers og fjerbolde til badmintonsko og -greb. Dette foregår både fra den fysiske butik i Odense samt via webbutikken. Badmintonspillere landet over har taget online handel til sig, og det er til stor glæde for forhandlere såsom Badmintonshoppen.dk, der i dag kan håndtere bestillinger fra hele landet.

Badminton spilles flittigt i fritiden af Hr og Fru Danmark

Det er bestemt ikke uvant, at en ganske almindelig familie i Danmark benytter sig af lokale halmuligheder for at spille badminton. Rigtigt mange haller i Danmark har lukket hele spillearealet af til brug af badmintonspillere i eksempelvis weekenderne. Det er en generel tendens, at danske familier samles om badminton, da det er en sport, der i høj grad tillader alle aldersgrupper at være med.

Derudover kræver det 2 til 4 spillere, hvilket gør det en smule mere medgørligt, end hvis man ønsker at spille eksempelvis håndbold.

Badmintonudstyr ruinerer ikke din privatøkonomi

Når familier kigger på sportsgrene, som de kan samles om og være aktive med, så spiller økonomien naturligvis ind. Golf og sejlsport er eksempler på sportsgrene, som kræver en massiv økonomisk investering, før man kan komme i gang. Dette er dog ikke tilfældet med badminton. Har man blot en badmintonketcher samt nogle badmintonbolde, så er man godt på vej.

Alt udstyr til badminton kan købes online, og derfor er det nemt at klikke varerne hjem direkte fra sofaen. Det kræver endvidere ikke stor viden omkring badminton for at købe det rigtige udstyr hjem. Ofte vil de forskellige produkter være så godt beskrevet på den givne hjemmeside, at der ikke er behov for yderligere. Skulle du dog sidde inde med spørgsmål, så har de forskellige webshops altid en kundesupport, du kan tage kontakt til og få kompetent samt specialiseret hjælp af.

Lej badmintonbane nær dig

Selvom du ikke bor nær en storby, så er der højst sandsynligt mulighed for at leje en badmintonbane nær dig. Hold godt øje med den lokale klubs hjemmeside – her vil du ofte have mulighed for at kunne booke dig ind på en bane, når den lokale hal omdanner håndbold- eller basketballbanen til badmintonbaner.

Del.

Skriv en kommentar