Armhoops – Fantastisk udstyr til din træning!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vi er mange der går og drømmer om et sæt flotte og stærke arme, der kan klare alt, i modsætning til de mormorarme der langsomt men sikkert sniger sig ind på overarmene af os.  Mormorarmene er et klassisk tegn på, at vi forsømmer armmusklerne når vi træner eller motionerer, men ligesom med resten af kroppens muskler, kan disse sagtens trænes op til at blive stærke igen. I det følgende skal vi se på, hvordan de såkaldte armhoops kan komme mormorarmene til livs på en ny og effektiv måde.

Hvad er armhoops?

Forestil dig en hulahopring men med en mindre omkreds og put disse på dine arme og lad dem snurre i cirkulære bevægelser rundt om armene. Dette redskab kalder man en arm hoop, og det er en super effektiv måde at træne dine armmuskler på, idet du under træningen hele tiden holder armene i gang. Armhoops er et rigtig godt alternativ til mange andre armøvelser, som fx de klassiske armbøjninger, det kun er de færreste der kan lave helt perfekt. I modsætning til armbøjninger er det ikke et krav med arm hoop at kunne bære sin egen vægt. Det gælder helt simpelt om at kunne holde ringene i gang hele tiden.  

Hvordan skal jeg træne med arm hoops?

Du behøver ikke et dyrt fitness medlemskab for at træne med arm hoop – du kan gøre det lige præcis hvor du har lyst, om det så er i stuen, i parken eller måske endda på stranden? Når du har fundet et godt sted at træne med dine arm hoops, gælder det først om at stå med let spredte ben, så du holder en god balance og positur under træningen. Hernæst putter du en arm hoop på hver arm, og begynder at rotere med armene i cirkulære bevægelser. Du bestemmer selv hvor dine arm hoops skal sidde på armen, om du vil rotere med eller mod uret og om du vil tage én arm af gangen. Vi har dog erfaret, at det kan være nemmere at have to arm hoops i gang på samme tid, idet det bliver mere effektivt og giver mere balance i kroppen. Når du har påbegyndt din træning med arm hoops, så start i det små med et par minutter ad gangen og forlæng derefter træningen, når du kan mærke en effekt. Vi garanterer for ømme arme de første par uger!

Del.

Skriv en kommentar