Aktivitetsur – Få alle de bedste tips til valg af nyt fitness ur her!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Har du brug for noget, der kan ’booste’ din daglige motion og de ugentlige løbeture i skoven, så er et aktivitetsur måske noget for dig? I denne artikel sætter vi særligt fokus på, hvad det populære aktivitets ur kan gøre for dig. Vi vil i det følgende gerne introducere dig for, hvordan et sådan ur fungerer og i hvilke situationer, du kan gøre brug af det.

Hvad får jeg ud af et aktivitets ur?

Når du investerer i et aktivitetsur, kan du forvente en masse fede funktioner og egenskaber. Mange ure kan nemlig både tilbyde indbygget skridttæller funktion, GPS, pulsmåler, bluetooth og meget andet. Disse funktioner er alle med til at gavne din daglige motion og give dig et ekstra skub ud i nye træningsprogrammer og øvelser.

Med den indbyggede skridttæller funktion kan du nemt holde øje med, om du får gået de nødvendige 10.000 skridt om dagen. Mange har en skridttæller funktion i deres mobiler, men med et fitness ur er du altid sikker på, at dine resultater er præcise. Denne funktion er med til at øge din bevidsthed om, hvor meget du rører dig på en dag samt øge din indre konkurrenceånd.

Pulsmålerfunktionen er rigtig god at have med dig på din træning. På denne måde kan du hurtigt finde ud af, om dit hjerte er blevet stærkere siden sidste træning. En pulsmålerfunktion vil øge din bevidsthed om din hjerterytme. Dette er enormt gavnligt og kan i bedste fald forebygge en række livsstilssygedomme.

GPS og bluetooth funktionen i et aktivitets ur er med til at kortlægge den rute, du har tilbagelagt. Hvis du for eksempel er vild med orienteringsløb, vil denne GPS funktion klart være med til at gøre dit løb sjovere. Med bluetooth funktionen har mulighed for at overføre dine data direkte til en mobil, tablet eller computer. På denne måde kan du altid holde øje med dine fremskridt.

Kan jeg bruge mit aktivitets ur i et fitness center?

Svaret er ja! Vil du bruge et ur som en del af din træning i et fitness center, vil du typisk kunne finde et sådan ur under navnet ’fitness ur’ hos de mange forhandlere. Med et fitness ur vil du opleve, at nogle af de ovenstående egenskaber ikke er med på listen over funktioner. Dette sker, fordi man for eksempel ikke har behov for en GPS inde i et træningscenter. I stedet kan et fitness ur fortælle dig din gennemsnitspuls i hver del af dit træningsprogram. Derudover kan et fitness ur også selv udforme træningsprogrammer til dig, alt afhængig af hvad du ønsker at træne. Slutteligt er det også en kæmpe fordel, at dit fitness ur kan sende data til for eksempel din mobil. Du har med denne funktion altid mulighed for at følge med i dine fremskridt og eventuelt ændre noget i dine træningsprogrammer.

Alt i alt kan et aktivitetsur altså være med til at gøre din daglige træning ekstraordinær, og du har, med et sådan ur, altid rig mulighed for at følge med i din udvikling.

Del.

Skriv en kommentar