Afsløring: FIFA 21 kommer også til PS5

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

For mange kommer det måske ikke som et chok, at FIFA 21 ikke kun vil være tilgængeligt via hidtil populære konsoller som PS4 og Xbox One, men også kommer til den kommende PS5. Det er ikke desto mindre en kendsgerning. Og det er bestemt en god idé at sætte sig ind i, hvad man kan forvente af det nyeste spil i rækken fra EA Sports og Electronic Arts. Det er nemlig ikke småting, der adskiller det gamle FIFA 20 og det kommende FIFA 21. Bliv meget klogere her.

FIFA 21 kan allerede forudbestilles – til visse platforme

Den fodboldglade gamer har sandsynligvis erfaret, at FIFA 21 allerede nu kan forudbestilles hos flere forhandlere. Der er åbnet op for forudbestillinger hos bl.a. Coolshop og Elgiganten, hvor spillet koster et sted mellem 450 og 600 kr. alt efter valg af forhandler og version.

Det er indtil videre blevet bekræftet, at FIFA 21 vil kunne spilles via følgende platforme:

 • PlayStation 5
 • Projekt Scarlett (Xbox Series X)
 • PlayStation 4
 • Nintendo Switch
 • Microsoft Windows (PC)

FIFA 21 forventes at udkomme d. 9. oktober 2020, så der går ikke længe, inden du kan sejre over venner og bekendte i verdens måske bedste fodboldspil.

Har du tænkt dig at købe den kommende PS5, så må du dog væbne dig med tålmodighed. Konsollen kan forudbestilles allerede nu, men det kan spillet – i skrivende stund – ikke.

Men hvornår udkommer PS5 og de dertilhørende spil så? Ifølge vores kilder vil den blive udgivet i slutningen af november 2020. En nærmere dato er på trapperne.

Hvad kan vi forvente os af FIFA 21?

Lad os med det samme slå én ting fast; hvis man hidtil har været vild med FIFA-serien, så vil man med sikkerhed også kunne lide FIFA 21.

Selvom mange ting er blevet optimeret og ændret, så er grundkonceptet stadig det samme. Der er bl.a. blevet skruet på parametre som design, hastighed og brugervenlighed.

Vælger du at investere i FIFA 21 til enten Xbox Series X eller PlayStation 5, så vil du kunne opleve følgende:

 • Kortere indlæsningstider (er med til at sikre en meget bedre spiloplevelse)
 • Bedre grafik og forbedret animationsteknologi
 • Flere realistiske features og detaljer
 • Bøjet lys

På baggrund af ovenstående vil vi mene, at der er god grund til at vente med at købe spillet, da man sandsynligvis vil få den bedste oplevelse på nogle af de nyeste konsoller.

Generelle funktioner og features i FIFA 21:

 • Volta Football (giver mulighed for at spille udenfor – streetfodbold)
 • FIFA 21 Ultimate Team (forvent helt nye måder at spille på)
 • Gameplay (glæd dig bl.a. til at skabe nye, dynamiske angrebsåbninger
 • Karriere (flere muligheder inden for transfer og træning)

Du kan læse meget mere her: https://www.ea.com/da-dk/games/fifa/fifa-21/features

Mange andre sportsspil til PS5 i vente

De fleste konsolejere råder over et eller flere spil fra FIFA-serien, men hvem siger, at man skal nøjes med FIFA?

FIFA er uden tvivl det altoverskyggende mest populære sportsspil til PlayStation og andre konsoller, men det er ikke det eneste spil inden for kategorien fodbold og sport.

Da der fortsat hersker en masse uvished omkring, hvilke spil der kommer til PS5, så må du vente lidt endnu med at få svar på, hvilke sportslige spil der vil kunne spilles på konsollen.

Det kunne f.eks. være, at vi var heldige at blive præsenteret for titler som Madden NFL, Street Power Football, Efootball Pes, Rocket League, Skater XL, Tennis World Tour m.fl. Man har vel lov at håbe.

Kilde: PS-PRIS.DK

Del.

Skriv en kommentar