Ab Wheel – Markedets bedste Ab Roller

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Ab Wheel – også kendt som Ab Roller eller Maverulle efterspørges i højere grad end nogensinde før. Vi danskere drømmer om flade maver og sixpacks, og vi er ikke bange for at træne hårdt for at opnå vores mål. Ab Wheel er det perfekte træningsredskab til dig, som ønsker at styrke og fremhæve dine mavemuskler – og resten af kroppens muskler.

Ab Wheel er vejen til en flad mave og sixpack

Ab Wheel er det ideelle træningsredskab til træning af mavemuskler. Benytter du dig af et mavehjul, når du træner dine mavemuskler, kan du gøre dine drømme til virkelighed. Det er en enestående træningsmulighed, hvor der ikke er behov for store træningsmaskiner eller håndvægte.

Ab Roller træner ikke blot dine mavemuskler, men kan bruges også til coretræning – træning af hele din kropsstamme. Du får aktiveret dine rygmuskler, brystmuskler, armmuskler og benmuskler. Hvad end du er mand eller kvinde, kan du træne dig til en pænere og sundere mave – alene ved brug af Ab Wheel.

Hvilke fordele er der ved at træne med mavehjul?

Det er ikke helt tilfældigt, at efterspørgslen på det såkaldte Ab Wheel er steget markant de seneste år. Træningsredskabet bliver fortsat revet ned fra hylderne. Den stigende efterspørgsel kan bl.a. hænge sammen med, at der er mange kendte sportsstjerner, som har brugt Ab Wheels med stor succes – og skrevet om det på de sociale medier.

Du kan bl.a. opnå følgende fordele:

 • Effektiv træning af mavemuskulaturen
 • Fleksibel træning af flere muskelgrupper
 • Velegnet til hjemmetræning
 • Praktisk at tage med på ferie
 • Nemt at lære nye øvelser, som alle er simple

Ab Wheel fylder kun ganske lidt, så skal du ud og rejse, kan du lægge dit mavehjul i din kuffert, uden at du skal ærgre dig over, at det fylder eller vejer for meget. Ved korrekt udførsel kan du forvente mærkbare resultater med et mavehjul relativ hurtigt.

Hvordan bruger man et mavehjul?

Det er ikke raketvidenskab at bruge et mavehjul. Følger du en vores kort guide, kan du komme i gang med at træne mave med dit mavehjul allerede i dag. Kunsten at træne med Ab Wheel kan forklares med følgende simple trin:

 1. Sæt dig ned på knæ (brug gerne en fitness måtte, så du skåner dine knæ)
 2. Placer dine hænder på hver sin side af håndtagene
 3. Hold dine albuer let bøjede
 4. Rul fremad i et roligt tempo og sørg for at bevare kontrollen (undgå at svaje i ryggen/lænden)
 5. Sæt pres på dine mavemuskler og sørg for at bevare presset under hele øvelsen
 6. Kør så langt ud som muligt uden at falde sammen
 7. Rul tilbage til startspositionen og gentag øvelsen et fastlagt antal gange. Du kan f.eks. starte med 8-12 gentagelser pr. sæt

Følger du ovenstående guide, når du træner med Ab Wheel, går du ikke helt galt i byen.

Ab Wheel træningsprogram – Kickstart din træning i dag

Du kan med fordel benytte dig af et Ab Wheel program, hvis du skal kickstarte din træning. I den forbindelse kan du glæde dig over, at der findes mange forskellige og gratis træningsprogrammer på internettet, som er tilegnet begyndere, erfarne eller øvede. Skal du kunne drage nytte af et program, skal du vælge et træningsprogram, som tager hensyn til dit aktuelle niveau.

Et Ab Wheel træningsprogram behøver ikke at være svært eller uoverskueligt. Du kan benytte dig af et standard program, eller du kan lave dit eget program. Selvom det ikke er et must at følge et program, kan det alligevel være en god idé, så du får systematiseret træningen. Et simpelt program kunne f.eks. se således ud:

3 x sæt á 8-12 gentagelser: Rul lige frem
3 x sæt á 8-12 gentagelser: Rul ud til siderne
Pause mellem hvert sæt: 30-75 sekunder

Du kan naturligvis selv justere antal sæt og gentagelser, så det er tilpasset dig. Endvidere kan du holde kortere eller længere pauser afhængig af dit overskud.

Ab Wheel øvelser – Sæt dine mavemuskler under pres med forskellige øvelser

Træner du med Ab Roller, skal du ikke nødvendigvis holde dig til én øvelse. Ligesom når du træner andre muskelgrupper, er det hensigtsmæssigt at arbejde med forskellige øvelser. Det er fejlagtigt at tro, at der kun findes én Ab Wheel øvelse.

Ab Wheel øvelser har til hensigt at sætte dine core- og især mavemuskler under pres, så de udvikler sig. I ovenstående afsnit om Ab Wheel træningsprogram bliver du introduceret for de mest almindelige øvelser.

Husk også at træne din ryg, så hele muskulaturen bliver trænet. Læs blandt andet om holdningskorrigerende tøj her og se, hvordan disse kan være med til at supplere din træning af hele core muskulaturen!

Del.

Skriv en kommentar