5 gode grunde til at en massagepistol er bedre end en traditionel massage

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Der findes rigtig mange gode grunde til at købe en massagepistol fremfor at betale for traditionel massage hos en massør eller fysioterapeut.

Når det så er sagt, så er det vigtigt, at rådføre dig med din egen læge eller fysioterapeut, hvis du har nogle større og alvorlige skader, som kræver professionel behandling.

Men til mindre skader og skavanker, så er en massagepistol genial, og på nogle punkter en almindelig massage overlegen.

Flere professionelle massøre anerkender også massagepistolens mange fordele, og bruger den derfor også i deres egne behandlinger.

Helt generelt har massage en række fordele for både krop og sjæl, uanset om du får massage med en massagepistol eller rigtig massage.

Hvad er en massagepistol?

En massagepistol er et nyere fænomen, og trender meget i øjeblikket på grund af dens mange fordele, og så koster den ikke en formue.

En massagepistol giver fra 1.800 og helt op til 3.600 slag i minuttet, hvilket også er hemmeligheden bag massagepistolen, og dette giver en super effektiv og dybdegående massage.

Til langt de fleste massagepistoler medfølger der minimum 4 massagehoveder, som er designet til, at ramme alle muskelgrupper med en god massage.

En massagepistol er så effektiv, at den kan løsne op i selv de sværeste spændinger og myoser.

Udover massage så kan en massagepistol også bruges til at varme musklerne op før en træning, og bruges efter en træning til at forbedre ens muskelrestitution.

En massagepistol øger blodcirkulation, som forbedrer kroppens muskelrestitution, så du hurtigere er på toppen efter en hård og intens træning.

Så en massagepistol kan altså også bruges i hverdagen til, at forbedre ens sportspræstationer.

Prisen på en massagepistol er også meget fornuftigt, og du kan få en til almindelig brug for mellem 800 kr. og 1.200 kr.

Hvis den skal bruges til professionel brug, så koster en professionel massagepistol helt op til 4.000-6.000 kr.

Derfor er massage med en massagepistol bedre end traditionel massage

Her er fem grunde til, hvorfor det er bedre at investere i en massagepistol fremfor en traditionel massage.

1. Først og fremmest så spare du en masse penge på langsigt, ved at investere i en massagepistol. (En behandling koster normalt 400-600 kr. så på to gange er massagepistolen betalt.)

2. Massage bliver langt nemmere at få jævnligt, da det er nemt tilgængeligt med en massagepistol, og så kan du selv udfører massagen.

3. Bedre muskelrestitution så dine muskler kommer sig hurtigere over den seneste træning.

4. Kan bruges til opvarmning før en hård og intens træning. 

5. Forebyg, reducer eller afhjælp smerter med en dybdegående og effektiv massage med op til 3.600 slag i minuttet.

Del.

Skriv en kommentar