3 råd: Sådan kommer du i gang med at træne til sommer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Annonce

Måske er du én af dem, der altid prøver at gøre en indsats, når det kommer til, hvordan din krop skal se ud i de solvarme måneder på året.

Det er en helt vildt fed fornemmelse at se dine resultater for øjnene af dig, når du tager trøjen af nede på stranden eller slikker sol på terrassen. Desværre kan det være svært for nogle mennesker at komme i gang, og uanset hvem du er, kræver det en smule viljestyrke for at rigtigt komme i en god og sund rytme med din træning.

Heldigvis er der her tre gode råd til, hvordan du kommer sundt i gang med at træne op til sommeren, så du kan være sikker på at se resultater og forøgelser i humøret. 

Sæt dine mål

Mange mennesker tror, at det allerbedste, de kan ligne med deres krop, er Brad Pitt eller Beyoncé. Der tager de grueligt fejl, for det bedste du kan ligne, er egentlig bare dig selv på din egen sundeste måde. Husk derfor, at du ikke nødvendigvis behøver at sætte baren utroligt højt, men blot kan have et realistisk mål, som det vil være muligt for dig at nå.

Du kan også minde dig selv om, at det er relativt kort tid at blive utroligt stærk på.

For de fleste af de flotte kroppe, du kan finde på de sociale medier, har brugt flere år på at opnå deres resultater, så du må ikke forvente for meget af dine træningsmåneder. Sæt derfor dine mål realistisk, og overvej at genoverveje dem fra sidste år, hvis de var uopnåelige der.

Gå ikke ned på udstyr

Det er aldrig sjovt at gå ned på udstyr. Til gengæld kan du få utroligt meget glæde af at have dit nødvendige udstyr til rådighed.

Nogle gange har du bare brug for nogle særlige redskaber til nogle særlige sportsgrene, og der er det dejligt for dig, at du ikke føler dig begrænset.

Eksempelvis kan et padel bat komme dig til stor gavn, hvis du godt kan lide eksperimenterende sportsgrene.

Hav det sjovt

Heldigvis er det sådan med træning og sjov, at de ikke behøver at udelukke hinanden. Find derfor en sjov og god træningsmakker eller lyt til noget musik, du godt kan lide, mens du træner. Det vil ikke kun gøre det hele meget sjovere, det vil også gøre det nemmere for dig.

Del.

Skriv en kommentar