3 gode råd til planlægning af sportsarrangementer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Har du et stort sportsarrangement som du skal i gang med at planlægge? Det kan godt virke en smule overvældende at planlægge et så stort sportsarrangement og derfor får du her 3 gode råd til, hvordan du gør det på en effektiv måde. Måske du endda kan lære lidt om hvordan du generelt skal planlægge ting fremover?

Læs med her hvis det har interesse for dig.

Benyt dig af et online bookingsystem

Der er rigtig mange forskellige ting, tider og aftaler som man skal holde styr på, når man planlægger et stort sportsarrangement. Derfor kan et booking system, som samtidig er gratis, netop være en god idé at benytte.

Et online bookingsystem som du blandt andet kan benytte er Planway. Med Planway er du sikker på at du får et online bookingsystem, som duer ordentligt og altid kan hjælpe dig med at holde styr på dine forskellige aftaler.

Med et online bookingsystem kan du nemt danne dig et overblik af de forskellige aftaler, som du har i forbindelse med de sportsarrangementer i løbet af en dag eller måske endda i løbet af hele din uge. Når du har sådan et overblik, så vil selve planlægningen af dit sportsarrangement heller ikke føles stressende, fordi du netop kan se på det fra et fugleperspektiv.

Skriv tankerne ned som de kommer

Ofte kan vores underbevidsthed stadigvæk arbejde videre med en opgave, selvom resten af vores hjerne allerede er gået videre til at koncentrere sig om noget andet. Når det finder sted, så kan gode ideer og ting vi skal huske på ofte komme til os på andre tidspunkter af dagen. Det kan for eksempel være imens du er i gang med at lave mad eller imens du er i gang med at bade dit barn om aftenen.

Det er en god idé derfor altid at have en notesblok ved siden af sig eller eventuelt blot sin mobil. På den måde har man altid noget man hurtigt lige kan skrive ned på, efterhånden som tankerne kommer til en.

Brainstorm med andre

Det kan nogle gange godt være lidt svært selv at skulle tænke på alle de aspekter, som der hører med til at planlægge et stort sportsarrangement. Vi kan trods alt ikke tænke på alting helt selv.

Prøv derfor eventuelt at få nogen til at hjælpe dig med at planlægge sportsarrangementet eller prøv i hvert fald at brainstorme sammen med nogen. Den simple handling at brainstorme og snakke om selve detaljerne ved planlægningen af sportsarrangementet kan hjælpe dig med at komme på nye ideer. Og på den måde kan du være bedre forberedt til de forskellige ting som du skal planlægge til sportsarrangementer.

Der sker noget helt særligt i vores hjerner, når vi taler tingene højt. Ofte får vi tænkt over tingene på en helt anden måde end tidligere. Og den der lytter på vores tanker kan samtidig også komme med gode råd og ideer. Måske de kan tænke over nogle helt andre aspekter ved planlægningen af dette sportsarrangement, som du ikke selv ville være kommet i tanke om?

Del.

Skriv en kommentar