3 bud på sportsgrene, som du bør dyrke i år

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Annonce

Det er efterhånden blevet alment kendt, at Danmark er et foreningsland. Vi elsker at starte og være medlem af alle mulige slags foreninger, der bringer os sammen og vores interesser, hobbyer og sportsgrene.

Mange af os er medlem af en eller flere foreninger, hvorigennem vi fast dyrker vores favorit sport og idræt. Det kan dog også godt være, at vi nogle gange bør stoppe op og kigge os lidt rundt omkring for at se, om der kunne være en ny aktivitet eller sportsgren, der ligger lige om hjørnet, og som kunne være den kommende nye yndlingsaktivitet. I øjeblikket er der masser af nye og moderne sportsgrene med vind i sejlene, der blandt andet hitter blandt unge og på de sociale medier.

Nedenfor vil 3 spændende, sjove og udfordrende idrætsaktiviteter, som du bør overveje at kaste dig ud i det kommende år, blive nævnt.

Skiløb

Vi er mange danskere, der ynder at tage på skiferie år efter år og tilbringe vores ferietid i de høje og sneklædte bjerge. Det kan både være nord på til Sverige eller Norge eller syd på til Alperne i Frankrig, Schweiz, Østrig eller Italien. Uanset hvor man tager hen, så er det altid godt at have udstyret i orden, og især skistøvler er praktiske og rare at have medbragt hjemmefra.

Discgolf

Discgolf kaldes også i daglig tale for frisbee golf og har på det seneste virkelig fået en opblomstring. Der er efterhånden opsat baner og målskiver i mange parker og skovområder rundt omkring i landet, hvor man kvit og frit kan komme og spille.

Du kan både udfordre dig selv, og se hvor få kast, som du kan få kæmpet dig ned på, og du kan tage dine venner under armen og udfordre dem. Du skal bare selv medbringe disc eller frisbee til at spille med, og så er du godt i gang.

Paddle tennis

En af de nyeste og mest populære sportsgrene blandt især unge danskere i øjeblikket er paddle tennis. Selvom paddle tennis groft sagt kan ses som en blanding af tennis og squash, så kræver det hverken den store erfaring indenfor tennis eller squash for at kunne spille en god og intens omgang paddle tennis.

Du finder bare den nærmeste klub eller bane, og så er det bare med at komme i gang og få spillet igennem.

Del.

Skriv en kommentar