3 apps som alle fodboldfans bør have

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fodbold er verdens mest populære sportsgren, og vokser sig dag for dag endnu større. På samme tid har den teknologiske udvikling gjort det nemmere end aldrig før at være fodboldfan, og der findes således masser af gode apps lavet til at tilfredsstille fodboldfansenes behov. Faktisk er der lavet så mange, at det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilke man egentlig bør bruge. Her kommer derfor et bud på tre apps, som alle fodboldfans kan have gavn af at bruge.

Hvis du skal bruge en app til liveopdateringer

Appen Forza er en af de vigtigste apps overhovedet, hvis du interesserer dig for fodbold, og gerne vil holde dig opdateret på alt omkring fodboldkampe verden over. Her får du tonsvis af info om kampe, ligaer og de enkelte spillere. En af de mest populære funktioner i appen er dog holdopstillingsfunktionen, hvor du kan se holdopstillinger for de to hold, når de bliver offentliggjort, hvilket plejer at være ca. en time før kampstart. Derudover kan du finde masser af statistik og selvfølgelig dybdegående liveopdateringer på de forskellige kampe inklusiv videohøjdepunkter, så du aldrig går glip af Ronaldos eller en af de andre verdensstjerners mål. Her modtager du en notifikation lige så snart, der er blevet scoret, og bare få minutter senere plejer man også at kunne se en video af målet. Foruden det kan man også finde de seneste fodboldnyheder. Det er derfor en fin alt-i-en app, som gør den obligatorisk for alle fodboldfans.

App til når du vil placere et sportsvæddemål

Fodbold er fantastisk på mange måder, og har en kæmpe underholdningsværdi for millioner af fans verden over. Stort set hver dag bliver der spillet fodboldkampe, og mange nyder derfor også at placere spil på kampene for at give dem lidt ekstra spænding. Der er selvfølgelig flest seere til kampene i de største europæiske nationale ligaer såvel som Champions League, hvor verdens bedste klubber folder sig ud. Det er derfor også disse ligaer, der er mest populære at spille på, men for at kunne placere spil, er det selvfølgelig nødvendigt at have en bookmaker-app som for eksempel bet365, der tilbyder sportsvæddemål. Her kan man nemlig finde odds på alverdens fodboldkampe og få de bedste betting tips.  Det bedste tips inden for klubfodbold er selvfølgelig Champions League finalen, der finder sted den 23. august. Her regnes Manchester City og Bayern München som favoritter, og de giver således begge 4.33 gange pengene tilbage, hvis de vinder den prestigefyldte turnering.

Få overblik over transfernyhederne

Det tyske medie Transfermarkt regnes for at være et af de mest troværdige fodboldmedier i Europa, og er specielt et godt sted at finde transfernyheder. Kerneydelsen for Transfermarkt er dog at fungere som database over fodboldspillere, og de kan således prale med at have den største database over fodboldspillere i Europa. Her finder du alverdens statistik samt prisvurderinger og kontraktforhold for alle spillere. Derudover kan du være sikker på at finde de seneste transferrygter, ligesom du kan holde dig opdateret på stort set alt hvad der rører sig i fodboldverdenen. Så når du eksempelvis syntes at der florerer lige lovligt mange rygter om Neymar, kan du bruge Transfermarkt til at komme til bunds i sagen. Der er selvfølgelig flere sprog på hjemmesiden, så hvis dit tyske ikke er det stærkeste, kan du også bruge den engelske version der.

Hvis du ønsker at holde dig opdateret på fodboldverdenen, kan du altså med fordel downloade disse tre apps.

Del.

Skriv en kommentar